Την φωνάζουμε με το μικρό της και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε για όλους εμάς είναι η Μελίνα που έχει τραγουδήσει όλα τα λάθη και τα πάθη μας. Γνωριζόμαστε καιρό τώρα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη με τόση ζεστασιά, όσο ζεστή είναι και η ίδια σαν άνθρωπος και χαρακτήρας!

1.         Μελίνα, σε φωνάζουμε με το μικρό σου. Πως νοιώθεις για αυτό;

Με γνωρίζεις χρόνια! Ξέρεις ότι εμένα πάντα με φωνάζανε με το μικρό μου – και αυτό για μένα δηλώνει ζεστασιά, οικειότητα, ανθρωπιά. Έτσι το λαμβάνω και έτσι το αισθάνομαι! Η χρήση επιθέτου μπορεί θεωρητικά να εκπέμπει μεγαλύτερο σεβασμό, αλλά εγώ δεν ασπάζομαι ιδιαίτερα αυτή τη φιλοσοφία. Και το “Μελινάκι” το ίδιο εκπέμπει. Ο σεβασμός είναι στους ανθρώπους . Όχι στα Επίθετα.


2.      Μια live εμφάνιση τι σημαίνει για εσένα;

Ενέργεια, Δύναμη, Φως, Επικοινωνία, Αγάπη, Μουσική, Νότες, Ελευθερία, Λύτρωση …για μένα το live αποτελεί την απόλυτη ψυχοθεραπεία!

 

3.      Πως επικοινωνείς με το κοινό σου σε ένα live;

Μέσα από τα τραγούδια! Δικά μου και αλλά αγαπημένα! Τα τραγουδάμε παρέα με το κοινό και γινόμαστε ένα! Εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό!

 

4.      Ποιες μορφές τέχνης σε ώθησαν στο να γίνεις καλλιτέχνης;

Οι μορφές έκφρασης σε ένα ευρύ πλαίσιο! Είναι η φύση μου τέτοια! Ο ψυχισμός μου είναι τεράστιος και η ανάγκη έκφρασης αντίστοιχα μεγάλη, με αποτέλεσμα πάντα να αναζητώ νέους τρόπους! Ζωγραφίζω, τραγουδάω, γράφω ποιήματα, γράφω τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσεί γιατί τα κρατάω για μένα και γενικότερα πάντα βρίσκω τρόπους να αποτυπώνω το συναίσθημα.


5.
      Ποιο άτομο είναι εκείνο που σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις και να βελτιώνεσαι ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος εν γένει;

Για μένα το θέμα της προσωπικής αναζήτησης είναι πολύ σημαντικό. Γι’αυτό και οι ανησυχίες μου δεν έχουν ποτέ σταματημό! Μου δίνουν δύναμη να ψάχνομαι συνεχώς.  Εξελίσσομαι ώστε να αντλώ δύναμη μέσα από τον ίδιο μου τον Εαυτό και να πατώ στα πόδια μου ξανά και ξανά!

Έμπνευση όμως μου δίνει και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Η κάθε ανταλλαγή κρύβει ένα μήνυμα, ένα δώρο! Φροντίζω να γίνομαι καλύτερη μέσα από όλους τους ανθρώπους που συναντώ, όλοι έχουν κάτι να μας προσφέρουν και να μας πάνε μπροστά.


6.
      Ποια θα χαρακτήριζες την πιο σημαντική στιγμή σου στην μέχρι τώρα σου πορεία;

Όλες οι στιγμές είναι σημαντικές. Μαθαίνουμε μέσα από όλες. Μουσικά, σημαντικές εμπειρίες ήταν όταν τραγούδησα δίπλα στον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Πάριο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Ελένη Βιτάλη και πόσους άλλους ακόμα σπουδαίους τραγουδιστές. Στιγμές πραγματικά μοναδικές που κρατώ μέσα στη καρδιά μου και αποτελούν κομμάτι μου.


7.
      Δύσκολη στιγμή που σε στιγμάτισε;

Η απώλεια του αδελφού μου.


8.
      Πως αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που διανύει η χώρα μας;

Όπως ολοι μας! Κάποιες φορές με νεύρα, άλλες με αισιοδοξία, κάποιες άλλες με θυμό. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μόνο αν κάνουμε σημαντική εσωτερική δουλειά, με τον εαυτό μας, μόνο έτσι μπορούμε να σωθούμε.

 

9.     Πιστεύεις στο πεπρωμένο;

Πιστεύω στη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Πιστεύω εις ενα Θεό.  


10.
      Τέλος, μια ευχή για το μέλλον.

ΥΓΕΙΑ!  Ψυχική, σωματική, πνευματική… Για όλο τον κόσμο!