Το Κίνημά μας, που γεννήθηκε για να εκφράσει μια πατριωτική συνείδηση, μια στρατηγική ανεξαρτησίας, δεν πρέπει να έχει δίλημμα, ούτε μια στιγμή, για το δρόμο που θα ακολουθήσει και τώρα και στο μέλλον… Δίνουμε τη μάχη ενάντια στην ενσωμάτωση στο σύστημα, που πάντα καραδοκεί. Υπάρχει ευθύνη σε κάθε πολίτη, και ιδιαίτερα στους νέους, για τη συγκρότηση ενός Πατριωτικού Κινήματος ανεξαρτησίας και ειρήνης, που θα στηρίξει τις μεγάλες πολιτικές και εθνικές επιλογές στις αποφασιστικές στιγμές… Ελλάδα και Ελληνισμός να βρούμε τώρα τον ιστορικό μας βηματισμό, γιατί αύριο θα είναι αργά. Η Αναγέννηση θα μείνει στο χώρο της ουτοπίας αν δεν οικοδομείται σε μια διαρκή αφύπνιση και ανάταση του ενωμένου έθνους… Το όραμά μας είναι απλό και στέρεο. Αναδύεται μέσα από την Ιστορία, τον πολιτισμό, την ταυτότητα και τη γεωπολιτική θέση της χώρας».

12347825_1638288576422780_6784178376597016508_n (2)

Ανδρέας Παπανδρέου

Το βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη πολιτικό οδηγό κατανόησης όσων διαδραματίζονται σήμερα. Πρόκειται για την επικαιροποίηση της πολιτικής σκέψης του Ανδρέα μέσα από το έργο του.

Στο βιβλίο Η Οργή του Ανδρέα! περιγράφεται η αδυσώπητη αναμέτρηση του Ανδρέα Παπανδρέου με τον ξένο παράγοντα. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά η πλήρης πολιτική του παρακαταθήκη για όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα. Δίδονται στη δημοσιότητα τεκμηριωμένες απαντήσεις για τη στάση του όσον αφορά το δημόσιο χρέος και τις προσπάθειες να το περιορίσει.

Τι ακριβώς έπραξαν οι πολιτικοί του επίγονοι;

Γιατί εγκατέλειψαν τη γραμμή του;

Η δικαιολογημένη οργή του Ανδρέα.

Η εσωκομματική πάλη και η διαχρονική σύγκρουση των εκσυγχρονιστών με το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

Ο ρόλος που διαδραμάτισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πλήθος από πρωτοφανέρωτα και αδιάσειστα ντοκουμέντα των εφαρμοζόμενων σχεδίων της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτά.

Αρχικές ιδέες για το τι να κάνουμε από εδώ και εμπρός.