Η Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου εγκαινίασε την ομαδική έκθεση με τίτλο “POPeye”, η οποία θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου 2017. Ο Andy Warhol και η Marilyn Monroe συναντούν τον Πάμπλο Πικάσο, τη Μονά Λίζα και τον Σούπερμαν κάτω από τον μπλε μυκονιάτικο ουρανό, σε ένα φαντασμαγορικό και συνάμα παράδοξο σκηνικό. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες όλων των εποχών, φιλοξενούνται σε μια απίθανη εικαστική αφήγηση, μέσα από τα έργα 13 σύγχρονων καλλιτεχνών.

Με αναφορές στις κατακτήσεις της Pop Art και των σημαντικότερων εκπροσώπων της, η έκθεση παρουσιάζει εικαστικές συνθέσεις με πρωταγωνιστές pop είδωλα και χαρακτηριστικά στοιχεία της μαζικής κουλτούρας. Μια ματιά στις σύγχρονες πτυχές του διεθνούς μεταπολεμικού φαινομένου της Pop Art. Η χαρά και η γοητεία συνδυάζονται με το ιδιοφυές χιούμορ και την φαντασία σε ένα εκκεντρικό μίγμα. Τα κοινωνικά και πολιτικά υπονοούμενα, η καυστική κριτική και ο σαρκασμός συχνά κρύβονται ανάμεσα στις πολύχρωμες σκηνές, ως μυστικά όπλα, ωστόσο ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: να γιορτάζουμε την καθημερινή ζωή ενάντια σε όλες τις πιθανότητες!

Τα έργα της εικαστικού Φένυς Μπούζα κέρδισαν τις εντυπώσεις με το μοναδικό τους ύφος, τη ζωντάνια των χρωμάτων και την πρωτοτυπία της τεχνικής τους.