Φορτωμένη στις αποσκευές της με τα νέα της τραγούδια και όχι μόνο, η Μελίνα μας υποδέχτηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με το πιο λάμπρό της χαμόγελο στο Votanikos Plus παρέα με τους Koza Mostra και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Μελίνα & Μιχάλης

Η καλύτερη έναρξη ever με την Μελίνα και τον Μιχάλη να μιλάνε για τον έρωτα και τον χωρισμό. Τι γίνετε όταν το Ne me quitte pas εναλλάσεται με το Όλα τα έδωσα για εσένα του Κοντολάζου; Απλά ξεδιπλώνονται όλα μας τα συναισθήματα και γινόμαστε κοινωνοί σε αυτόν το μαγικό κόσμο του έρωτα.

Koza Mostra

Θα μας αφήσουν για λίγο και θα ανέβουν στην σκηνή να μας ανάψουν τα αίματα και να μας ζεστάνουν οι Koza Mostra, ταξιδεύοντας μας σε βαλκανικούς προορισμούς. Προσωπικά έχοντας επισκεφτεί πριν λίγο διάστημα το Βελιγράδι, ένοιωσα να περπατάω ξανά στους δρόμους του.

“Νερό και χώμα”… Έτσι άνοιξε το πρώτο της πρόγραμμα και ξεδίπλωσε ένα ένα νέα και παλιά της τραγούδια. “Με φωνάζουνε με το μικρό μου”… Ναι είναι αλήθεια την Μελίνα δεν μπορείς να την πεις Ασλανίδου, την λες Μελίνα. Η Μελίνα μας. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και έχουμε πάθη. Το δικό μου πάθος όταν τραγούδησε το δικό της Λάθος και απλά εκεί είναι που μόνο ακούς και σιγοτραγουδάς. Και ξάφνου σε αποθεώνει με μια διάθεση πάρτι. “Το Δυνατά” συναντά το “Τι λείπει” και ναι μεν μπορεί τις τελευταίες μέρες να έκανε λίγο κρύο στην Ελλάδα, όμως για εμάς “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” ποτέ άσχετα αν “Δεν προλαβαίνουμε” ποτέ γιατί βρισκόμαστε μονίμως σε ένα “Μαγικό χαλί”.  Το δεύτερο μέρος είναι ακριβώς το λαϊκό που χρειάζεσαι! Δεν μπορεί να λείπει το “Τι σου ‘κανα και πίνεις” είναι το τραγούδι κατατεθέν της με αποκορύφωμα την στιγμή που η Σακελλαρίου συναντά την Στανίση.

Γίνετε και εσείς μέρος σε αυτό το πάρτι. Το πάρτι της Μελίνας!