Τρεις λαμπερές γυναίκες με εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς ενώνουν τις ‘’δυνάμεις’’ τους τον ερχόμενο Οκτώβριο και διοργανώνουν, υπό την επιμέλεια της Έλενας Ντάβλα, μια ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στη Γυναίκα και στα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς, στον πανέμορφο χώρο του Resort & Spa Ασκληπιός στις Θέρμες Πλατυστόμου.

Πιο συγκεκριμένα η Δέσποινα Καϊσίδου των dkmedicalspot, η σχεδιάστρια ρούχων Joana Miseli και η Make-up Artist Καίτη Τομαζίνου αναμένεται να σας δείξουν όλα τα μυστικά γύρω από την αισθητική ομορφιά, το μακιγιάζ και τη μόδα αλλά και τρόπους έτσι ώστε να τα συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Δέσποινα Καϊσίδου, ιδρύτρια του dkmedicalspot και ειδική Αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας σε συνεργασία με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στην αντιγήρανση & την αισθητική και ειδικούς Μοριακούς Βιολόγους & Δερματολόγους, δίνει έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού.

Η Καίτη Τομαζίνου προσφέρει την αισθητική φροντίδα και τις θεραπείες για τις ανάγκες κάθε προσώπου καθώς και το μακιγιάζ, ξεχωριστό για την κάθε γυναίκα που θα την κάνει μοναδική, στηριζόμενη στην πλούσια επαγγελματική και κοινωνική εμπειρία της, μέσω της συμμετοχής της σε εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτιστικά γεγονότα.

Η σχεδιάστρια ρούχων Joana Miseli  μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες γυναικών από 2μηνων έως 100 χρόνων! Γυναίκες που ονειρεύονται, ταξιδεύουν , ξέρουν , νιώθουν , λάμπουν , θέλουν και μπορούν, απλές , ξεχωριστές και όμορφες!  Την εμπνέουν τα υφάσματα, η καλή αισθητική, η καλή ποιότητα των υλικών, τα χρώματα και οι πιθανοί συνδυασμοί ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα ραφής και υφασμάτων. Όλα της τα ρούχα έχουν εξαιρετική εφαρμογή και σε συνδυασμό με την αισθητική περιποίηση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αμέσως.

 

Λίγα λόγια για το Resort & Spa Ασκληπιός στις Θέρμες Πλατυστόμου :

Με θέα το ποτάμι και ένα δάσος από πλατάνια, το «Θέρμες Πλατυστόμου Resort & Spa Ασκληπιός» και συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες Billy και Ιωάννα Στραγάλη υποδέχονται τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους δίνουν τη δυνατότητα να περάσουν απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Άνετα δωμάτια με προσεγμένη διακόσμηση αλλά και μια τεράστια γκάμα θεραπειών, όπως αρωματοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία, χαμάμ, ρωμαϊκό χαμάμ και διάφορα είδη μασάζ, δίνουν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να χαλαρώσουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον μέσα στη φύση!