Η μεσοθεραπεία είναι η μία από τις πιο μοδάτες λέξεις της εποχής μας, ειδικά στην αισθητική Ιατρική.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς, πολλά τσιμπήματα δηλαδή μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που επιλέγει κάθε φορά ο ιατρός για να αντιμετωπίσει το εκάστοτε πρόβλημα (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση και γήρανση του δέρματος κλπ). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι, εύκολα βρίσκουμε θεραπείες που εφαρμόζονται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα όχι πάντα με τον ίδιο θεραπευτικό σκοπό.
Επιγραμματικά η μεσοθεραπεία:
•    Είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος.
•    Αποκαθιστά στο δέρμα στοιχεία που λείπουν (υαλουρονικό, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία).
•    Προσφέρει ασύγκριτη λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα.
•    Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα.
•    Είναι κατάλληλη για όλους τους φωτότυπους δέρματος και όλες τις εποχές του έτους.
•    Δεν σας βγάζει από το καθημερινό σας πρόγραμμα.

12472597_1109634739098829_8587148489531267618_n

Στο σώμα η μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα για την μείωση του τοπικού πάχους και κατά της κυτταρίτιδας. Ενεργοποιεί την λιπόλυση στην περιοχή που εγχύονται οι δραστικές ουσίες και επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανόρθωση βελτιώνοντας παράλληλα το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος του σώματος.

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η μέθοδος κατά την οποία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό ουσίες όπως η L-Carnitine, Caffeine, Artichochevitamines, οι οποίες στόχο έχουν την επιδερμική σύσφιξη, την βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού- κυτταρίτιδας και τη μείωση του τοπικού λίπους. Αυτές οι ουσίες έχουν την ιδιότητα να μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και να ενεργοποιούν την λιπόλυση. Ενεργοποιούν την αποσυμφόρηση και την αποτοξίνωση και βοηθούν επίσης στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή και τελικά στην μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος.

To Efthimis Is Around σε συνεργασία με το SoYouCult εξασφάλισε για τους αναγνώστες σούπερ προσφορά για να ξαφανίστε τις ατέλειες του σώματός σας με τη Μεσοθεραπεία Σώματος!

Ειδική τιμή: από 4̶2̶0̶€̶̶, 240€/3 συνεδρίες

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8828402