Στο The Naked Face of the Week o Γιάννης Μωραίτης αποφάσισε να μας ξεδιπλώσει – με την πίεση την δική μου πάντα- πτυχές του εαυτού του, που δεν έχει αναφέρει μέχρι τώρα! Απολαύστε τον!
1. Πoιό άτομο καθόρισε το είναι σου;
Δύσκολο να απαντήσω κάτι τέτοιο…Νομίζω πως το “είναι” του καθενός διαμορφώνεται απο ένα σύνολο εμπειριών,συμβάντων και προσώπων που υπάρχουν, συμβαίνουν, περνούν από τη ζωή μας… Φοβάμαι ωστόσο πως,  με την πάροδο του χρόνου, επηρεάζομαι πολύ κυρίως από τις πιο άσχημες συμπεριφορές που βιώνω!
2. Ποιες μορφές της τέχνης καθόρισαν τον τρόπο σκέψης σου;
Η μουσική! Σε πρώτο πλάνο μέσα μου κ έξω μου… Νομίζω πως καθόρισε όλη μου τη ζωή αφού επέλεξα να τη διαμορφώσω πάνω της, καλώς ή κακώς δεν ξέρω ακόμα… εν συνεχεία το θέατρο έπαιξε μεγάλο ρόλο επίσης! Με “ξεκλείδωσε” και με δυνάμωσε σαν χαρακτήρα!
3. Πολυγαμικός ή μονογαμικός τύπος;
Τα τελευταία χρόνια σχεδόν αποκλειστικά πολυγαμικός… Με τόση ανασφάλεια τριγύρω μου, νομίζω πονάει λιγότερο χαχα!!! 
4. Φλερτ ή one night stand;
Ωραία  και τα δύο! Το καθένα έχει τη χάρη του… Ωστόσο στον δικό μου κόσμο, έχε υπόψη, το one night stand είναι αποτέλεσμα του φλερτ…
5. Η Αθήνα πως σε εμπνέει σαν άνθρωπο;
Νομίζω απόλυτα! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω σε άλλη πόλη… Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πλέον η ζωή εδώ είναι ένα… μπάχαλο!
6. Τρία στοιχεία που ξεχωρίζεις σε μια γυναίκα και τρία σε έναν άνδρα;
Νομίζω οι γυναίκες υπερτερούν σε περισσότερα σημεία, έναντι ημών, κ μας τρώνε… Στη γυναίκα ξεχωρίζω την προσαρμοστικότητα στις συνθήκες, την αμεσότητα στο χαρακτήρα κ τον πρακτικό τρόπο σκέψης… Ενώ στον άντρα ξεχωρίζω τη σοβαρότητα , το δυναμισμό και την ψυχραιμία στο χαρακτήρα κάποιες φορές.
7. Μια ευχή για το μέλλον; 
Να έχουμε υγεία και πολλά λεφτά ,ώστε να μπορούμε να τη διατηρήσουμε και να την προκαλούμε! Και να εντάξουμε στη ζωή μας την έννοια της αλληλεγγύης με τους ανθρώπους… Δεν κοστίζει,προς θεού!
Υ.Γ. Γιάννη ετοιμάσου για όσα θα ακολουθήσουν! 😉