efthimis

Με λένε Ευθύμη και είμαι καλά!

Ποιός είμαι και τι έχω κάνει θα μας πάρει ώρες να το αναλύσουμε. Ας πούμε πως περνώ την ώρα μου μελετώντας γύρω τριγύρω τι γίνετε και τα μεταφέρω εδώ με τον δικό μου και μόνο τρόπο.

Πείτε το καυστικό, πείτε το αστείο, πείτε το όπως θέλετε. Εγώ θα το πω αυθεντικό! Άλλωστε οι σπουδές μου στο τμήμα Ιστορίας της Κέρκυρας με βοήθησαν να έχω μια πιο αναλύτική τάση σε όλα τα γεγονότα. Ειναι και ο λίγο μπαρόκ χαρακτήρας μου που τα επηρεάζει. Τώρα αν βάλεις και τον Ταύρο σε συνδυασμό με τον Δίδυμο ωροσκόπο μου, τότε την κάτσαμε την βάρκα!

Πολυσχιδής χαρακτήρας και πολυπράγμων. Με κέρδισε το retail με αποτέλεσμα να έχω στα χέρια μου και ένα master στο HR. Κάτι που με βοήθησε να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που μας περιτριγύζουν ακόμα πιο εύκολα!

Απολαύστε τα κείμενα μου…

Συνεργάτες

Νικόλας Ζαρταλούδης
Ο Νικόλας γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η ζωή του πλέον βρίσκεται σε όλο τον κόσμο! Βλέπεις, ως Digital Marketing Consultant δεν έχει σύνορα η επαγγελματική του ζωή. 

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, κάτοχος ενός μεταπτυχιακού στην Επικοινωνιακή Πολιτική από το The City University, London

Εχει εργαστεί στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών για 12 σχεδόν χρόνια περνώντας από Forthnet, Cosmote & ΙΜΙmobile και αφήνοντας το… στίγμα του σε projects όπως Φορητότητα Αριθμών, Απελευθέρωση Value Added Αριθμών, Cosmote Mega Promo SMS, κτλ. 

Από το 2013 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μικρά αλλά και μεγάλα projects. Το 2015 και για όσο διήρκησε το project Google Digital Garage στο Manchester εργάστηκε ως Digital Marketing Mentor προσφέροντας τις γνώσεις του στο χώρο του Digital Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης του Manchester. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξακολούθησε να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και μαθήματα digital marketing σε μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις.

Θα τον βρείτε να πίνει τον καφέ του στο Βύρωνα, να ζει υπέροχες στιγμές με την Αθηνά και τα δύο τους βλαστάρια, και να παίζει, όποτε το επιτρέπει ο χρόνος, μπιρίμπα με τον Ευθύμη!

Ενίοτε θα γράφει και κανένα άρθρο εδώ, που να σχετίζεται με Influencers & Performance Marketing.

Αλεξάνδρα Κουκουράκη

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ.

Η σωστή διατροφή και ο αθλητισμός την ακολούθησαν μέχρι το 1993 όπου πήρε το πτυχίο ως διαιτολόγος, διατροφολόγος.

Αρχικά συνεργάστηκε με γυμναστήρια και κέντρα αδυνατίσματος. Εκεί διαπίστωσε την ανάγκη του κόσμου και ειδικά των γυναικών να έχουν τη στήριξη και την ολοκληρωμένη γνώση από έναν ειδικό,  ώστε να αποκτήσουν ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα.

Η μακρόχρονη προπονητική της εμπειρία την οδήγησε στην απόφαση της το 1998 να φοιτήσει στην G.R.A.F.T.S. (GREEK AEROBIC FITNESS SCHOOL).

Από το 1999 εκτός από διαιτολόγος εργάζεται και ως aerobic–fitness instructor και επίσης ως personal trainer σε πολλά γυμναστήρια της Αθήνας.

Η στήλη του στο efthimis is around είναι η fitness