efthimis

Με λένε Ευθύμη και είμαι καλά!

Ποιός είμαι και τι έχω κάνει θα μας πάρει ώρες να το αναλύσουμε. Ας πούμε πως περνώ την ώρα μου μελετώντας γύρω τριγύρω τι γίνετε και τα μεταφέρω εδώ με τον δικό μου και μόνο τρόπο.

Πείτε το καυστικό, πείτε το αστείο, πείτε το όπως θέλετε. Εγώ θα το πω αυθεντικό! Άλλωστε οι σπουδές μου στο τμήμα Ιστορίας της Κέρκυρας με βοήθησαν να έχω μια πιο αναλύτική τάση σε όλα τα γεγονότα. Ειναι και ο λίγο μπαρόκ χαρακτήρας μου που τα επηρεάζει. Τώρα αν βάλεις και τον Ταύρο σε συνδυασμό με τον Δίδυμο ωροσκόπο μου, τότε την κάτσαμε την βάρκα!

Πολυσχιδής χαρακτήρας και πολυπράγμων. Με κέρδισε το retail με αποτέλεσμα να έχω στα χέρια μου και ένα master στο HR. Κάτι που με βοήθησε να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που μας περιτριγύζουν ακόμα πιο εύκολα!

Απολαύστε τα κείμενα μου…

Συνεργάτες

Νικόλας Πουρλιάρος
niktakΟ Νικόλας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά ζει στην Αθήνα την οποία . Σπούδασε δημοσιογραφία, σκηνοθεσία κινηματογράφου ενω για δεκαπέντε χρόνια εργάζεται ως αρθογράφος στα μεγαλυτερα έντυπα της χώρας,

Έχει γυρίσει τρεις ταινίες μικρού μήκους(Half Life, The one Left, Achilles heel)οι οποίες συμμετείχαν σε τριάντα διεθνή φεστιβλ. To Ηalf life μάλιστα προβλήθηκε σε δυο ιατρικά συνέδρια στην Ισπανία, αποτέλεσε αντικείμενο εργασίας στο Πανεπιστήμιο της Κατάνια με θέμα την αποτύπωση της ελληνικής κρίσης μέσα απο τον κιηματογράφο ενω αγοράστηκε απο το Web Tv της μεγαλύτερης νορβηγικής εφημερίδας της Aftenposten στο οποίο προβλήθηκε Αυτή την εποχη έχοντας τελειώσει την 1η του ταινια μεγάλου μήκους με τίτλο «Time is up» την προωθεί στα φεστιβάλ ενω ήδη έχει βραβευθεί με το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Hellas Filmbox of Berlin.

Παράλληλα παρουσιάζει έργα του ως φωτογράφος στην συλλογική εκθεση φωτογραφίας Feelings στο θέατρο Vault ενω κυκλοφόρησε μέσω του site amazon.com την πρώτη του συλλογή με διηγήματα που φέρει τον τίτλο Restart.

Η στήλη του στο efthimis is around είναι η NikTak

Αλεξάνδρα Κουκουράκη

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ.

Η σωστή διατροφή και ο αθλητισμός την ακολούθησαν μέχρι το 1993 όπου πήρε το πτυχίο ως διαιτολόγος, διατροφολόγος.

Αρχικά συνεργάστηκε με γυμναστήρια και κέντρα αδυνατίσματος. Εκεί διαπίστωσε την ανάγκη του κόσμου και ειδικά των γυναικών να έχουν τη στήριξη και την ολοκληρωμένη γνώση από έναν ειδικό,  ώστε να αποκτήσουν ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα.

Η μακρόχρονη προπονητική της εμπειρία την οδήγησε στην απόφαση της το 1998 να φοιτήσει στην G.R.A.F.T.S. (GREEK AEROBIC FITNESS SCHOOL).

Από το 1999 εκτός από διαιτολόγος εργάζεται και ως aerobic–fitness instructor και επίσης ως personal trainer σε πολλά γυμναστήρια της Αθήνας.

Η στήλη του στο efthimis is around είναι η fitness