Κάποτε είχαμε την Τρούμπα, μετά ανεβήκαμε Συγγρού, Βουκουρεστίου και λίγο αργότερα Σόλωνος χαμηλά πίσω από την Νομική. Είχε γίνει και σλόγκαν το Σόλωνος χαμηλά. Ανδροπαρέες έβγαιναν να πάνε στα κορίτσια. Πατεράδες- που θέλουν να ξεσκάσουν λίγο από την μπατάλο γυναίκα τους-  με δικαιολογία να βγάλουν τον γιό τους να γίνει άντρας στο κρεββάτι κάποιας κοπέλας κάνουν τσάρκα. Η γειτονιά μπορεί να άλλαξε αλλά οι συνήθειες είναι οι ίδιες. Σε μια τέτοια γειτονιά έκανα περίπατο, εξερευνώντας τα στενά της Αθήνας. Κάπου στον Βοτανικό, στον πιο ερωτικό δρόμο που τα ερωτικά vibes χτυπάνε κόκκινο. Μετράς περατζάδες και απορείς με τους επισκέπτες.  Αγόρια κάτω των 20, παρέες των 3, 4, 5 αντρών που θέλουν να εκτονώσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Τα καλύτερα είναι τα Σάββατα. Είναι η ατραξιόν ακόμα και για τουρίστες αυτή η γειτονιά. Ταξιτζήδες αγέλες ολόκληρες φέρνουν τουρίστες και περιμένουν να τους επιστρέψουν. Το πρωί στον Παρθένωνα και το βράδυ στον γαμ…. της μαντάμας!!! Ζούμε cult καταστάσεις!

Απορία μου ήταν πως είναι τα κορίτσια. Για καλή μου τύχη γνώρισα την μαντάμ ένα βράδυ που είχαν κάνει επιδρομή και τα φώτα ήταν σβηστά. Αναθεμάτιζε που δεν θα έβγαζε μεροκάματο. Ο νταβατζής του Βοτανικού αποκαλείται στην πιάτσα. Είναι manager και στα 8 studio του δρόμου! Άιντε τώρα να μανατζάρεις τα κορίτσια, τις καθαρίστριες, πελάτες που ίσως δεν θες να αγγίξουν τα κορίτσια σου και τα βίτσια του καθενός αλλά και να διαπραγματευτείς τις τιμές να είναι όσο το δυνατόν συμφέρουσες και για τον πελάτη αλλά και για να βγάλεις τα έξοδα σου! ΔΕΗ, καθαρίστριες, κορίτσια, βαρέα και ανθυγιεινά! Αχ μαντάμα μου εσύ!

Α, ναι! Πως είναι τα κορίτσια! Μοντέλα απλά! Ψηλές, ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες! Από όλα έχει ο μπαξές! Δεν θα δεις την Καρέζη να στο παίζει δύσκολη, ούτε και την Ανουσάκη να ξεπετιέται από τα παραθύρια και να τσουρομαδιέται με την μανταμ Παρί!  Όρεξη και βίτσια να έχεις και θα δεις πολλά! Δουλέυουν πάντως 7-ωρο full pansion!!! Και δεν κάνουν και καμιά εύκολη δουλειά! Εμένα ρωτήστε το τι ανέχονται που τα βλέπω! Μείνε με τα πόδια ορθάνοιχτα και σου λέω εγώ μετά! Βέβαια υπάρχει και το face control όπως προείπα! Οι καθημερινές είναι πιο λάσκα, τα Παρασκευο- Σάββατα γίνετε κυριολεκτικά της π….ας! Το καταλαβαίνει κανείς άνετα από τα σεντόνια και τις πετσέτες που θα δεις απλωμένα την Κυριακή το πρωί, και από το πόσο μπαϊλντισμένες είναι και οι ίδιες! Μπορεί να είναι αστεφάνωτες αλλά είναι παστρικιές και όπως και να έχει το πράγμα η βλεφαρίδα, βλεφαρίδα- ντάνα χιλιομέτρου σαν αυγοκόφτης! Τρεις βάρδιες 7-ώρου, σαν να παίρνεις αντιβίωση amoxil ένα πράγμα! 10 το πρωί με 5 το απόγευμα, 5 το απόγευμα με 12 το βράδυ και 12 μεταμεσονύκτια μέχρι 7 το ξημέρωμα. Τώρα με άδειο στομάχι, με γεμάτο θα σας γελάσω, ανάλογα τις αντοχές σας! You know better! Η κάθε μια με τον δικό της Ντόρυ! Άλλωστε τα μπερντέ φιλενάδες είναι πολλά, τα είπε και η Άντζελα…

Και μετά την 7η πρωινή έχει πάστρα. Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αέρισμα των δωματίων. Τα λάστιχα με τις μάνικες δίνουν και παίρνουν και όλες το χαίρονται! Σαν τις κυρίες της αυλής ένα πράγμα! Μπορεί να μην έχει τελέψει την παράγκα της και να μην μαζεύει τσιγάρα Αμερικάνου- αυτά με τον φελλό-, η κάθεμια τους Κατερίνα,  όμως τελεύει την δουλειά της και παραδίδει καθαρό το σπίτι να ξεκινήσει η βάρδια!

Αγαπώ τον δρόμο αυτό, είναι τελείως ειλικρινής και όχι ντεμέκ. Βλέπεις την σκληρή μεριά της ζωής….