Αναστασία Έδεν      Άρης Βλάχος       Μάνος Ελευθερίου

«Του έρωτα όλα τα φίλτρα»

Θέατρο Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Τρίτη 19 Απριλίου, 9μ.μ.

ΦΩΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.jpg

Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα,  με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η εκτέλεση νέων και παλαιότερων συνθέσεων από την οκταμελή ηλεκτρο-κλασσική  μπάντα  σε πρωτοποριακές  ενορχηστρώσεις και εκκεντρικές διασκευές αποτελεί   μία νέα μουσική πρόταση   βασισμένη τόσο στην υφολογία της jazz big band και στη συμφωνική προσέγγιση του ήχου,  όσο  και στη μινιμαλιστική αποδόμηση των τραγουδιών.

Με οδηγό  τον έρωτα και την αισθητική, η παράσταση εναρμονίζει το σύγχρονο με το κλασσικό, το παλιό με το νέο.

Η Αναστασία Εδεν,  σε κοινό καλλιτεχνικό κώδικα με τους δύο δημιουργούς, είναι μία σπάνια τραγουδίστρια, με υψηλές φωνητικές δυνατότητες, που οδηγεί με τη φωνή της την παράσταση, ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια, με ρίζες βαθιά Ελληνικές.

Στην παράσταση, που υπογράφει ο πολυσχιδής Μάνος Ελευθερίου, θα ακουστούν -εκτός των άλλων- για πρώτη φορά τα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συνθέσεις του Αρη Βλάχου και στίχους του μεγάλου δημιουργού, καθώς και ένα τραγούδι σε στίχους της αδερφής του ποιητή, Αγγελικής Ελευθερίου.

Συντελεστές

Επιμέλεια προγράμματος,ενορχήστρωση,πιάνο- Άρης Βλάχος

Επιλογή κειμένων,στίχοι- Μάνος Ελευθερίου

Φωτισμοί  – Κώστας Μπλουγουράς / Ηχολήπτης- Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής – Ελένη Συροπούλου / Προβολή + Επικοινωνία – Δέσποινα Κραουνάκη

Artwork – Χρήστος Μουστάκας / Φωτογραφίες – Κατερίνα Αρβανίτη

Μουσικοί:  Γρηγόρης Φλεμετάκης-Τύμπανα / Πέτρος Σταμέλος- Ηλ. Μπάσο / Δημήτρης Σιάμπος-Κιθάρες / Γιώργος Ταμιωλάκης-Τσέλο / Σταύρος Παργινός- Τσέλο / Βαγγέλης Κατσαρέλης- Τρομπέτα / Γιώργος Ζαρέας-