«Το νέο κατάστημα American Eagle Outfitters είναι γεγονός! Το νέο κατάστημα American Eagle Outfitters άνοιξε τις πόρτες του στο πολυκατάστημα notosgalleries στο κέντρο της Αθήνας με ένα μοναδικό πάρτι που όλοι έδειξαν να το απολαμβάνουν πολύ! Οι fans της νέας αλλά ήδη αγαπημένης μάρκας είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από νωρίς έξω από το κατάστημα.

Στις 13:00 η κυρία Βαρβάρα Βερνίκου, Managing Director των πολυκαταστημάτων notosgalleries, έκοψε την κορδέλα του καταστήματος και ο χώρος 255 τετραγωνικών γέμισε κόσμο που ανακάλυψε την νέα συλλογή της μάρκας, ιδανική για όσους αγαπούν τα denim και τα casual ρούχα που σωστά συνδυασμένα, δημιουργούν outfits για όλη την ημέρα!

Στο πάρτι παρευρέθησαν επώνυμοι φίλου του brand και αγαπημένοι fashion bloggers, φορώντας φυσικά τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παγωμένη μπύρα Miller, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα νέα Fentimans, Rose lemonade & Cherry tree cola.

Το νέο American Eagle Outfitters Store είναι πια γεγονός και μία επίσκεψη αρκεί για να σας κάνει πιστούς φίλους του brand! LIVE YOUR LIFE Follow us @americaneaglegr».