Μία μαγευτική βραδιά κάτω από τα αστέρια διοργάνωσε η Axel για 40 εκλεκτούς καλεσμένους της, στο Roof Garden Restaurant του Electra Palace Athens. Οι ιδιοκτήτες της Axel, Κωνσταντίνος Λαγουμάκης και Iφιγένεια Κουτσουβέλη καλωσόρισαν στην Ελλάδα αλλά και για πρώτη φορά, επίσημα, στην οικογένεια της Axel την Axel Woman, Alessia Reato.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια άρτι αφιχθείσα από το Μιλάνο, όπου απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης μετά από τη συμμετοχή της στο Celebrity Island – το τηλεοπτικό reality παιχνίδι με την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιταλική τηλεόραση- δήλωσε ενθουσιασμένη που είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά την Ελλάδα.

Αργά το απόγευμα, την ώρα που έδυε ο ήλιος, άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι του εγχώριου τύπου, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τους χώρους της showbiz, της μόδας, του επιχειρηματικού κόσμου και της τηλεόρασης, όπως οι Αγάπη Πολίτη, Έλενα Μακρή, Τζένη Μπαλατσινού, Μαργαρίτα Σφέτσα, Άρης Καβατζίκης, Φαίη Μπέη, Γιάννης Μπουρνιάς, Άρης Γεωργιάδης και φυσικά η Axel Woman, Alessia Reato.

ΦΩΤΟ 1 (2) ΦΩΤΟ 2 (2) ΦΩΤΟ 3 (2) ΦΩΤΟ 4 (2)

Το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό Roof Garden Restaurant του Electra είχε μεταμορφωθεί σε μία καλοκαιρινή όαση, όπου, υπό το φως των κεριών και με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτές καλοκαιρινές γεύσεις και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη λαμπερή αλλά και πολύ γήινη ταυτόχρονα Ιταλίδα Axel Woman.

Highlight της βραδιάς, η πανέμορφη τούρτα από το Fresh που εμφανίστηκε λίγο πριν τις 12 και αποτέλεσε την καλύτερη έκπληξη για την Alessia, η οποία την ίδια μέρα γιόρταζε τα 26α γενέθλιά της!!

ΦΩΤΟ 5 (2) ΦΩΤΟ 6 (2) ΦΩΤΟ 7 (2)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. T. 2310520050 (εσ.370 & 373) #AxelUndertheStars