Ναι το ομολογώ! Το Sex and the City έκανε ζημιά σε όλη την Ελλάδα! Δεν ντρέπομαι να πω πως είμαι από τους λάτρεις της σειράς. Στον ελεύθερο χρόνο βλέπω και ξαναβλέπω τα επεισόδια και τις ταινίες! Όμως έκανε ζημιά μεγάλη.

Κρίμα που τόσες και τόσες, από την σχωρεμένη την γιαγιά μου, μέχρι την Κίτσα στο διπλανό τετράγωνο θέλησαν να γίνουν Carrie και να ζήσουν το όνειρο με τον Μεγάλο. Ναι, δεν λέω ψέματα η γιαγιά μου στα 80 της έκανε ριζική με laser και το κάθε πικραμένο βλαχοτσούρδελο βγάζει πιστωτικές, περιφέρεται στην Αθήνα νομίζοντας πως ζει στο Manhattan και αγοράζει σε 12 άτοκες γόβα από τον ΖΑΡΑ! Μπλιαχ!

Κοιτάξτε γύρω σας ένα πρωινό, στον δρόμο, στο μετρό, στο σουπερ μάρκετ και θα διαπιστώσετε πως ζούμε το Sex and the City από την ανάποδη! Ζουν όλες ανάμεσα μας και όχι τίποτε άλλο πολλαπλασιάζονται λες και έχουν παραβολάδες!  Κάθε μια ότι βρήκε έβαλε και βγήκε περπατώντας με χάρη και ανιδιοτέλεια, σηκώνοντας το χέρι να βρει ταξί. Κουβαλάει και μια μαϊμού Louis και δρόμο τον κατήφορο. Κατρακύλα δίχως τέλος. Πιο πάτος και από τον πάτο. Νόμιζαν όλες πως αν βάλουν ένα τσίτι, μια γόβα αμφιβόλου ποιότητας και με σόλα έτοιμη να κατέβει ανεξάρτητη θα ζησουν το όνειρο. Δεν θα τις δεις να κυκλοφορούν παραπάνω από 4. Από πίσω γελάς και από μπροστά θες να κλάψεις!Αν τις ρωτήσεις αν έχουν να φάνε, θα δεις την νηστικομάρα στο βλέμμα και τα κοινόχρηστα να έχουν φτάσει τα 2000€ στο χρέος μόνο και μόνο για να πάρουν καμιά γόβα και καμιά μαϊμού από την Αιόλου. Κρίμα που έχασε και αυτός ο δρόμος την αίγλη του.

Τρέχουν όλες, στριμοκωλιάζονται στα πιο in στέκια- από αυτά που του χρόνου δεν θα υπάρχουν- της πόλης, καπνίζουν με χάρη, βαμμένες σαν καρναβάλια και πίνουν Cosmopolitan και Mahattan. Πιες καμιά Pina Colada και άσε τα για άλλους αυτά. Αν έχουν βρει και καμιά φτερού την κοτσάρουν στο μαλλί, έτσι γιατί είναι λένε must. Και τις ακούς να κουβεντιάζουν με ύφος δέκα καρδιναλίων για μόδα και άντρες! Και απορούν πως δεν έχουν βρει τον ιδανικό. Έδω μανούλα μου σε βλέπει η μόδα και αλλάζει πεζοδρόμιο, τι τον θες τον άντρα; Όταν καταλάβει τι μυαλό κουμαντάρεις θα τον δεις να τρώει αλλού sushi και θα μαδάς τα μαλλιά σου σαν τις μαργαρίτες της Άντζελας.

Κρίμα που δεν μάθατε από το Sex and the City. Δεν είναι όλα για όλους. Η καθεμιά πρέπει να είναι ο εαυτός της. Βγάλτε πια την κιτσαρέλα από πάνω σας! Κρίμα που δεν μπορείτε να διδαχθήτε από την Patricia Field. Η γυναίκα κάνει μαθήματα αλλά εσείς πέρα βρέχει. Το βαθύτερο νόημα της σειράς κορίτσια δεν είναι το ρούχο σαν ρούχο αλλά το να ανακαλύψει η καθεμιά τον εαυτό της και τα θέλω της! Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη…θα δείτε και εκείνος έχει πολλά να σας πει. Λυπηθείτε μας ρε κορίτσια, δεν έχουμε όρεξη να ανεβάσουμε και άλλο μυωπία!