Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά στον υπέροχο χώρο του Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το 7ο Models Reunion White Party, η κατάλευκη βραδιά-γιορτή της ελληνικής μόδας και της έναρξης του καλοκαιρού!

Τη διοργάνωση του φετινού πάρτι ανέλαβαν οι Χρήστος Κολοβός, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Κασπίρης, art and fashion director της βραδιάς, και Γιώργος Κουτούλιας, με σκοπό να συναντηθούν ξανά παλιοί και νέοι φίλοι από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Το White Party είναι πλέον γνωστό για το εντυπωσιακό fashionshowαγαπημένων Ελλήνων σχεδιαστών, το οποίο παρουσίασε η πάντα λαμπερή Τόνια Φουσέκη. Στο φετινό showσυμμετείχαν οι σχεδιαστές Prince Erotokritos, Helena Kyritsi και Flora Sardalos, ενώ έκπληξη της βραδιάς ήταν οι βραβεύσεις που δόθηκαν σε επαγγελματίες που έχουν διακριθεί ο καθένας στο χώρο του. Όπως κάθε χρόνο, το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε το Freddy Make Up Stage, τα μαλλιά το Hair Tonic Spa και τα λουλούδια ο Marios Vallianos, floral designer.

Το ολόλευκο πάρτι που πλέον έγινε θεσμός συνεχίστηκε με χορευτικούς ρυθμούς γιορτάζοντας την ελληνική μόδα και ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι!