Και ναι όσο και να θέλω να λέω ακόμα 30, έγινα 31!!! Εντάξει για καθαρά ψυχολογικούς λόγους λέω ακόμα 30 part b! Σε part c όμως δεν θα πάμε γιατί το ξεφτυλίζω πλέον!

Κάπως έτσι μαζευτήκαμε 4ο+ άτομα στο σπίτι σε ένα πάρτυ αλλιώτικο από ότι είχα κάνει μέχρι τώρα! Live με την αγαπημένη μου Πωλινάρα και τον Δημήτρη Κίκλη! Μετατρέψαμε το Κτήριο 811 και την Κασσάνδρας σε Αβάνα έτσι για την πάρτη μας. Με έναν Λευτέρη να δίνει τον καλύτερο του εαυτό ως performer στο πλευρό της Πωλίνας τραγουδώντας παρέα την Αβάνα. – Πιστεύω Λευτέρη κάνεις λάθος επάγγελμα!

Το πιο σημαντικό εκτός του ότι έγινα 31 είναι η αγάπη από όλους και το γέλιο που κάναμε μέσα σε αυτήν την κωλοκατάσταση που μαστίζει την Ελλάδα. Γιατί εμάς δεν μας τρομάζουν οι κόντρες, ούτε το θάψιμο και τα καρφιά και όσους μιλάνε με σπόντες εμείς τους γράφουμε κανονικά. Λιλάκι μου (ο άνθρωπος που με μια κουβέντα με επαναφέρει στην πραγματικότητα), Δαλαμπίρα (η γυναίκα μύθος του είναι μου), Κολόμβου (πάω να αλλάξω παρκέ στο Practiker- ξέρεις εσύ!), Αγγελική, Δώρα (έρχομαι SoYouCult για να ηρεμίσω), miss Jenny (always together we are socializing), Κωνσταντίνα, Βασιλάκη μου (ο υπέρτατος pastry chef του Αστέρα και ο δημιουργός της τούρτας), Γιωργάκη, Τζο, Τσουροπλή (πάντα ΠΑΣΟΚ), Αγάπη (με την κοιλιά στο στόμα και ετοιμόγεννη δεν το έχασες τελικά!), MGA, Παγώνα (ταξίδεψε μας με την Οδύσσεια σου), Αλέξανδρε, το Πουρναραίικο, το αδέρφι μου (πότε σφαζόμαστε, πότε αγαπιόμαστε, αδυναμίες είναι αυτές), Λενάκι (έλα αγάπη μου), και τέλος όλους τους αφανείς από τις φωτογραφίες και τα φώτα,  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!

Χαίρομαι που έχω στην ζωή μου άτομα από την οικογένεια μου να με στηρίζουν, φίλους παλιούς, φίλους νέους και έναν Λευτέρη να με ανέχεται εδώ και πέντε χρόνια σε ότι κάνω! Λευτέρη!!!!! Μάζεψε τα και φύγαμε για… ΑΒΑΝΑ!!!!

13054497_10154221332340854_1081674500_o