Έλενα Γεωργανά, Αλέξανδρος Αθανασούλας, Έλενα Κυρνάσσιου.jpg

H Swarovski Hellas συμμετείχε ως επίσημος χορηγός στην ξεχωριστή εκδήλωση #TGIT – Thank God It’s Thursday, που πραγματοποίησε το FOX Life στο Ecali Club την Πέμπτη 10 Μαρτίου για να τιμήσει όλες τις γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς.

Η Swarovski Hellas παραδοσιακά κάθε χρόνο, με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας, αφιερώνει το μήνα Μάρτιο σε όλες εκείνες τις γυναίκες που προβάλλουν ενεργά στην καθημερινότητα τους το δυναμισμό και μέσα από τις δράσεις τους αποτελούν πρότυπο σε διαφορετικούς ρόλους.

Η παρουσία της Swarovski Hellas στην εκδήλωση ήταν δυναμική και λαμπερή με τη δημιουργία ενός Crystal Lounge, στο οποίο οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την καλοκαιρινή συλλογή και να ενημερωθούν από εκπροσώπους της εταιρείας για τις νέες τάσεις της μόδας, καθώς και να φωτογραφηθούν με κοσμήματα Swarovski. Το corner επισκέφτηκαν γυναίκες του επιχειρηματικού κόσμου, fashion influencers, αλλά και εκπρόσωποι των Media, μεταξύ των οποίων ήταν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Έμυ Λιβανίου, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου, Νικολέττα Ράλλη και Τζένη Μελιτά.

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, ήταν μία από τις πέντε γυναίκες του επιχειρηματικού κόσμου που επιλέχτηκαν για τη δημιουργία ενός inspirational video με αφορμή την εκδήλωση. Η ίδια δήλωσε: «Οι σύγχρονες γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να αντεπεξέλθουμε σε πολλαπλούς ρόλους με κύρια εφόδια τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα, την ευαισθησία, τη διαίσθηση και την ανιδιοτελή αγάπη. Αξίες που μας κάνουν μοναδικές! Πρόταση μου είναι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να μη χάνουμε τη θηλυκότητα μας και να εμπνέουμε συνεχώς και άλλες γυναίκες να βρουν την εσωτερική τους λάμψη»