Με ένα απολύτως καλοκαιρινό White party, η Deep Shallow Exposition παρουσίασε την νέα deluxe eyewear συλλογή της για το Καλοκαίρι 2016.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η αρχιτέκτων Elisabeth Leau, Founder και CEO του concept brand Deep Shallow Exposition, η οποία ακολουθώντας την οικογενειακή της παράδοση δημιουργεί μοναδικά γυαλιά πολυτελείας, 100% χειροποίητα. Όλα τα κομμάτια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται  σε περιορισμένο αριθμό από την ίδια, στην Αθήνα, στο εργοστάσιο που είχε ιδρύσει ο παππούς της, το 1943, στο Γέρακα.

Το «παρών» στο λαμπερό πάρτι της Deep Shallow Exposition powered by Bulldog Dry Gin έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, που απόλαυσαν μοναδικά Bulldog perfect gin tonic cocktails, σερβιρισμένα με δύο διαφορετικούς τρόπους.

ΦΩΤΟ 1 (5) ΦΩΤΟ 2 (4) ΦΩΤΟ 3 (3) ΦΩΤΟ 6 (3)

Οι καλεσμένοι αφού φυσικά φόρεσαν τα ευφάνταστα γυαλιά σε unique σχέδια πάντα της Elisabeth Leau, δεν έχασαν την ευκαιρία και φωτογραφήθηκαν με φόντο το ολόλευκο σκηνικό της πρώτης concept gallery της Αθήνας, το οποίο έδενε αρμονικά με το μαύρο στοιχείο που προσέθετε στο χώρο το Bulldog Dry Gin , δείγμα της άριστης συνεργασίας των δύο brands