Την Joy μου την σύστησε ο φίλος μου Νίκος Ζαρταλούδης- μέγας κονεδάκιας και ο υπέρτατος του digital που με έχει αναλάβει- το φθινόπωρο καθώς βολτάραμε στο Λονδίνο. Μας έκανε το κονέ μέσω group message στο facebook γιατί κατάλαβε πως ταιριάζουμε στην τρέλα! Ναι καλά ακούτε, δεν θα μπορούσε να λείπει η τρέλα και από τους δυο μας! Άλλωστε φαίνεται και στην ίδια και σε εμένα!

Από τον Οκτώβρη λοιπόν που έγινε το κονέ όλο λέμε να πιούμε έναν καφέ και όλο κάτι τύχαινε. Βλέπετε και οι δύο δεν βάζουμε τον πισινό μας σε μια μεριά. Γυρίζουμε σαν πορτογυρίστρες λες και μας έχουν διώξει από το σπίτι. Η Joy βέβαια, πιστεύω έχει βάλει σκοπό να τετραγωνίσει τον κύκλο, εγώ από την άλλη απλά γυρίζω! Καφέ, εν ολίγοις, δεν καταφέραμε να πιούμε ποτέ!

Τον Απρίλη λοιπόν, η αγαπημένη μας miss Jenny, μας ξαναέφερε σε επαφή σε ένα από τα διάφορα πορτογυρίσματα μας! H Joy λοιπόν, έκανε τούμπα από την διαφήμιση στον κλάδο του ρούχου, κάνοντας το χόμπυ της επάγγελμα-χωρίς όμως να το βλέπει με την έννοια του επαγγέλματος που έχουμε όλοι στο μυαλό μας! Κατάφερε να ενώσει τo marketing με την μόδα! Pop art ρούχα σε χαλαρές γραμμές. Χαρά, χρώμα που σου φτιάχνει την διάθεση σου και σε κάνει να χαμογελάς! Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος αν τα φοράς. Όμως θα είσαι χαρούμενος!

Feelings είναι το όνομα που έδωσε στην νέα της κολεξιόν! Όλα τα συναισθήματα των ανθρώπων αντικατοπτρίζονται στο ρούχο και στην εμφάνιση μας! Τα συναισθήματα που νοιώθουμε, τα συναισθήματα που βλέπουμε στους άλλους και όποιο συναίσθημα μπορεί να θέλουμε να περάσουμε στους άλλους! Προσωπικά εμένα με εκπλήσσει κάθε φορά!

Την Πέμπτη όμως που μας πέρασε βρέθηκα στην Μαντζάρου στο πάρτυ που συνδιοργάνωσε με σκοπό την προώθηση της σειράς Feelings! Καταφέραμε τουλάχιστον να πιούμε ένα ποτό παρέα με αγαπημένα πρόσωπα!

Joy μου χρωστάς έναν καφέ! 😉

photo credits : Peter Tamas