ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΟΥ

«Ο  Γιώργος  και  ο  Χάρης  Ντάβλας  γιόρτασαν  τα 10 χρόνια της κοινής τους πορείας παρέα με αγαπημένους φίλους.

Η  DAVLAS & PaRtners ξεκίνησε όταν μετά από 15 χρόνια παρουσίας του Γιώργου σ  τη  επικοινωνία,  αποφάσισαν με τον Χάρη να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η εμπειρία  του  Γιώργου  και  η  καινοτόμα  ματιά  του Χάρη δημιούργησαν ένα μοναδικό  δίδυμο  που  μονοπωλεί  εδώ  και  10  χρόνια το χώρο των δημοσίων σχέσεων.  Με  αμέτρητες εκδηλώσεις, συνεργασίες «ζωής» αλλά και μία πληθώρα brands  να  συμπληρώνουν  το  portfolio τους, δεν είναι τυχαίο που το όνομα Ντάβλας είναι συνυφασμένο με την επιτυχία!

Στον  εορτασμό  των  10 χρόνων τους, δεν θα μπορούσε να λείψει κανείς! Όπως και  ακριβώς  έγινε και η Μεγάλη Βρεταννία δεν σταμάτησε να υποδέχεται τους καλεσμένους  τους.  Οι  μεγαλύτεροι  εκπρόσωποι  του  καλλιτεχνικού  &  του επιχειρηματικού χώρου, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν τον παρόν ενώ  οι  δύο  οικοδεσπότες,  ακούραστοι,  συνομίλησαν  με  όλους όσους τους τίμησαν τη βραδιά αυτή.

Τα ξεχωριστά cocktails George D & Harry D αλλά και όλα τα premium cocktails της εκδήλωσης ανέλαβε η ultra luxury vodka Elit by Stolichnaya, ενώ τον ήχο και τον φωτισμό ανέλαβε η Sounds Good.

Ο   Γιώργος   Ντάβλας,  εμφανώς  συγκινημένος,  μας  δήλωσε  «Είναι  μεγάλο προνόμιο  σε  τόσο  δύσκολους καιρούς να δέχεσαι τόση αγάπη & υποστήριξη.

Είναι  μία  δύσκολη δουλειά που απαιτεί προσωπική αφοσίωση από τον κάθε ένα μας  που  βρίσκεται  πίσω  από  τα  projetcs  που κάνουμε, αλλά αυτό που σε αποζημιώνει είναι οι φιλίες που βλέπεις να δημιουργούνται και η απήχηση που έχει  αυτό  που κάνουμε! Τόσο εγώ όσο και ο Χάρης τους ευχαριστούμε όλους!»

Σημαντική  ήταν  φυσικά  και  η  παρουσία των χορηγών, χωρίς τη βοήθεια των οποίων  η  εκδήλωση  αυτή  δεν  θα  μπορούσε  να  πραγματοποιηθεί:  Elit by Stolichnaya,  Prestige  Yachting,  Κυρ.  Γιάννη,  Label 5, Fresh, Portioli, Sounds Good & Park my car.»