Ένα δροσερό φρέσκο πρόσωπο – έτσι όπως ταιριάζει στις δημιουργίες της νέας γενιάς- η Iλένια Ουίλιαμς θα παρουσιάσει στις 26 Σεπτεμβρίου το “Νew Generations Fashion Lines”. Η Ιlenia Williams, δημοσιογράφος και με πείρα από τηλεοπτικές εκπομπές θα δώσει στο Fashion Show μία ακόμη νότα φρεσκάδας.

Οι σχεδιαστές έχουν μπει στη τελική ευθεία και το Σαββατοκύριακο έκαναν το τελικό fitting με τα μοντέλα και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μιχάλη Πάντο στους χώρους που τους έχει διαθέσει ο χορηγός “The Fashion Gate”.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες, πολλές οι εκπλήξεις, ευφάνταστα σχέδια, αλλά και πολλή ένταση –  όπως είναι φυσικό – δίνουν αυτές τις ημέρες σε όλη την ομάδα που έφθασε μέχρι το τέλος, αυτή τη μαγεία και την ονειρικότητα  που μόνο η Μόδα μπορεί να προσφέρει. Oι συλλογές καλύπτουν όλη τη γκάμα από το νεανικό έως το πιο κλασικό αντρικό, unisex, γυναικείο πολύ νεανικό, street fashion, απογευματινό αλλά και βραδινό ρούχο, που μπορούν και θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών που θα έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τα νέα ταλέντα και να δουν τις συλλογές τους.

Τις συλλογές αυτές οι ενδιαφερόμενοι θα τις βρουν από 27/09 –  03/10 στο show room που προσφέρει ο χορηγός “The Fashion Gate”.

Untitled-1

Με τη δημιουργία αυτού του νέου θεσμού, που η αγορά θα τον απολαμβάνει δύο φορές το χρόνο, τα ταλαντούχα παιδιά στο σχέδιο μόδας, αποκτούν το δικό τους “βήμα”. Στην αρχή της καριέρας τους λοιπόν,  θα παρουσιάζουν  τη δουλειά τους στην ουσιαστική αγορά εργασίας κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο.  Ένα  αποκλειστικά δικό τους event, το οποίο δεν τους περιορίζει, δεν τους επισκιάζει αλλά και δεν τους ομαδοποιεί, αντίθετα μάλιστα ,τους προσφέρει την ατομική τους προβολή και μεγάλη  δημοσιότητα.

H ομπρέλα της εταιρίας Stalexpo που διοργανώνει το event, η συνεργασίας της με τον  Ερωτόκριτο Κυμιωνή, καθώς και η καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχάλη Πάντου, υπογράφουν την επιτυχία της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση και τα προφίλ των συμμετεχόντων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.stalexpo.gr (κλικ New Generations Fashion Lines) αλλά και τη Facebook page του NGFL στο: http://bit.ly/ngfl-fb

Για τη Stalexpo
PR Coordination
Τζένη Οικονόμου Ρίζου