Ένα μαγευτικό weekend πέρασαν στο εκπληκτικής ομορφιάς ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique στην Κέρκυρα, επώνυμοι και δημοσιογράφοι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για μια ξεχωριστή απόδραση στο μαγευτικό νησί των Φαιάκων.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο CORFU PALMA BOUTIQUE HOTEL, στην Κέρκυρα, βρίσκεται στο όμορφο καλοκαιρινό θέρετρο της Δασιάς. Είναι χτισμένο μόλις 100 μέτρα από μια αμμώδη και ρηχή παραλία με κρυστάλλινα νερά που είναι ασφαλής για τα παιδιά, ιδανική για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ.

Το Corfu Palma Boutique Hotel απέχει 12 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού και 10 χλμ από την πανέμορφη πόλη της Κέρκυρας με τα μοναδικά αξιοθέατα. Η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου, το καθιστά ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε όλο το νησί και να γνωρίσετε τις ασύγκριτες ομορφιές του.

Το Corfu Palma Boutique Hotel αποτελεί ενδεδειγμένη επιλογή διακοπών για μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και παρέες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους. Πλήρως ανακαινισμένο το 2014, εσωτερικά και εξωτερικά, διαθέτει μοντέρνο, ανανεωμένο στιλ, δημιουργώντας μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και απόλαυσης. Κομψά και λειτουργικά δίκλινα, άνετα οικογενειακά δωμάτια, εξαιρετικά superior rooms και πολυτελείς boutique suites ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας.

Μέσα σε ολάνθιστους κήπους με δέντρα και λουλούδια το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης, πισίνα με pool bar και εξωτερικό τζακούζι, υπερσύγχρονο fitness center, μοντέρνο spa με εσωτερικό τζακούζι, infrared σάουνα και ειδικευμένες θεραπείες και μεγάλη ποικιλία μασάζ. Η υπεύθυνη του SPA μας Έμιλυ Μουμούρη δημιουργεί ένα μοναδικό φάσμα εμπειριών για όλους τους πελάτες μας.

ΦΩΤΟ 1 (1)

ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΠΑΛΛΗ(ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ CORFU PALMA BOUTIQUE HOTEL), ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(HOTEL MANAGER CORFU PALMA BOUTIQUE HOTEL)

ΦΩΤΟ 2 (1)

ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΦΩΤΟ 7

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ

ΦΩΤΟ 9

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ

Το καλόγουστο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ και απολαυστικές επιλογές από τη

μεσογειακή κουζίνα. Το lounge bar και το pool bar προσφέρουν νόστιμα πιάτα, δροσερά ποτά και εντυπωσιακά cocktails, δημιουργίες του Head Barman Γιώργου Μποζίκη, στους επισκέπτες μας.

Ο Chef μας Αντρέας Στεφανής είναι ένας ταλαντουχος, νέος, δυναμικός επαγγελματίας του χώρου, ο οποίος συνδυάζει μέσω και του A La Carte γεύσεις και επιλογές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με Γαλλικές πινελιές.

Το ξενοδοχείο μας συνεχίζει κάθε χρόνο τις διακρίσεις του. Το 2015 βραβεύτηκε με το Luxury Boutique Hotel of the Year 2016 για την Κέρκυρα. Πρόσφατα μας απεδόθη το Trip Advisor Certificate of Excellence καθώς και το Excellence Award από την Booking.com.  Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου είναι ο Σπύρος Ιωαννίδης και ιδιοκτήτρια η κυρία Γιώτα Πάλλη, με διεθνείς εμπειρίες, παραστάσεις και επαφές.

DSC_8555 GDF_8863

Το Corfu Palma Boutique Hotel είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύστε τις διακοπές σας, το ταξίδι του μέλιτος ή τη γαμήλια δεξίωσή σας στην Κέρκυρα, σε ένα σύγχρονο Βoutique Hotel, που προφέρει στον επισκέπτη μοντέρνα, άνετη, οικογενειακή φιλοξενία και ζεστή ανθρώπινη επαφή και θα σας κάνει να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει μια αξέχαστη ανάμνηση….