Για 25 χρόνια, το «Πέστο και θα γίνει» με την αγαπημένη παρουσιάστρια Τζοβάννα Φραγκούλη, έμπαινε στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ευχές. Αυτή η παραγωγή ήταν ίσως το πρώτο reality της Ελληνικής τηλεόρασης που έκανε τις πιο αφάνταστες επιθυμίες πραγματικότητα, ταξιδεύοντας τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και καταφέρνοντας να γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή εκπομπή.

Γιατί στην πραγματικότητα, για τη νεοσύστατη Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση το “Πες το και θα γίνει” ήταν ένα “ζωντανό” κανάλι επιθυμιών, που μεγάλωνε μαζί με το κοινό του, χαιρόταν με τη χαρά του, επικοινωνούσε με το κόσμο και «μοιραζόταν» τις σκέψεις και την καθημερινότητά του πολύ πριν την εμφάνιση των τα social media, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες και κάνοντας τα πιο τρελά τους όνειρά πραγματικότητα, όπως μόνο τα παιδιά και οι οραματιστές ξέρουν…

Στον αιώνα της ενημέρωσης και της διαδικτυακής ζωντανής επικοινωνίας, σαν παιδιά της τηλεόρασης και της non stop επικοινωνίας με το κοινό, αγκαλιάσαμε το διαδίκτυο : Sharing is caring. Συνεισφέροντας στον λεγόμενο «Παγκόσμιο διάλογο» που συνεχίζεται μέσω του Διαδικτύου, προσπαθούμε τώρα να «μοιραστούμε» με το κοινό την «εμπειρία» μας στην πραγματοποίηση ευχών, συνδυάζοντας την αγαπημένη εκπομπή με την κοινωνική προσφορά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο ελπίδας και αλληλεγγύης που τώρα είναι παγκόσμιο, πραγματοποιώντας όλο και πιο ουσιαστικές ευχές σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Η Τζοβάννα Φραγκούλη λοιπόν και η ομάδα της είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας! Συντονίσου και εσύ εδώ  ή κάνε Like να είσαι ενημερωμένος jovannaswishchannel !