Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Nutri Tonic στη Γλυφάδα (Δασκαρόλη 67), του πρώτου φυσικού καταστήματος στα νότια προάστια με συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά και επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.

Τους λαμπερούς προσκεκλημένους των εγκαινίων υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες της NutriTonic κ.κ. Θαλής Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Γιοματάρης. Ανάμεσά τους ήταν οι: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελένη Πετρουλάκη και Ίλια Ίβιτς, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Νιάκαρης, Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Δήμητρα Κωστάκη, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Γιάννης Μαρακάκης, Έλλη Παπαγγελή Γιώργος Μανίκας και πολύ άλλοι προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στόχος της NutriTonic είναι η κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση των καταναλωτών γύρω από τα συμπληρώματα διατροφής, την υγεία, την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή ώστε να γίνουν health(y) shoppers και να καταναλώνουν τα συμπληρώματα διατροφής με μέτρο, ασφάλεια και αιτία. Ανάλογα με το ζητούμενο και τον στόχο του καταναλωτή, οι ειδικοί της NutriTonic προτείνουν το κατάλληλο προϊόν για καλύτερη υγεία, τόνωση, μυϊκή ενδυνάμωση, καταπολέμηση της καθημερινής κούρασης αλλά και πιο ειδικές περιπτώσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση catering επιμελήθηκαν η Κατερίνα Κουμπή και ο Κωνσταντίνος Τουτουζης της εταιρείας QUALITY CATERING SERVICES.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: 2130369259 και στο face book: nutri tonic.

ΦΩΤΟ 1 (2) ΦΩΤΟ 2 (2) ΦΩΤΟ 3 (1) ΦΩΤΟ 5 (1)