Το Σαββάτο 16 Απριλίου, ο Ε.Ν.Ο.Α. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη επίδειξη μόδας για την προαγωγή φιλαθλητικών σκοπών, στη Χερσόνησο του Αγίου Κοσμά!  Η επίδειξη αυτή ήταν πραγματικά ξεχωριστή καθώς τα μοντέλα ήταν αγαπημένοι Έλληνες αθλητές, πρωταθλητές, προπονητές, Ολυμπιονίκες αλλά και μέλη του Ομίλου!  Όλοι οι συμμετέχοντες και διοργανωτές ήταν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!  Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ε.Ν.Ο.Α. άφησαν για λίγο αυξημένες αθλητικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις και ανέβηκαν στην πασαρέλα, κερδίζοντας τα βλέμματα και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων!

Την έμπρακτη υποστήριξή του έδειξε για μια ακόμη φορά Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών.   Όραμα του ΣΕΟ είναι η βελτίωση της Ελληνικής κοινωνίας, που εκφράζεται με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών σε εκδηλώσεις και δράσεις που προάγουν τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Υγεία και σκοπός του να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά μας τα ολυμπιακά ιδεώδη και τις διαχρονικές αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.  Οι Ολυμπιονίκες μας Πύρρος Δήμας (Β΄Αντιπρόεδρος ΕΝΟΑ), Βασίλης Πολύμερος, Εύα Μωραϊτίδη (Αντιπρόεδρος ΣΕΟ), Βιργινία Κραβαριώτη (Β’ Αντιπρόεδρος ΣΕΟ), Χρύσα Μπισκιτζή και Ευαγγελία Πλατανιώτη, με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους έδωσαν έναν αριστοκρατικό αέρα στην επίδειξη που ταίριαζε απόλυτα με την όλη διοργάνωση.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Έφη Παπαδήμα ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δ.Σ. τον Αντιδήμαρχο Αλίμου για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Δημάκη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαιλίδη για την παρουσία τους, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς με λάμψη και άρωμα αρχαίας Ελλάδας. Την εκδήλωση στήριξε  για μια ακόμη φορά η κυρία Τζένυ Οικονόμου Ρίζου.

Οι αθλητές του Ε.Ν.Ο.Α. παρουσίασαν νεανικά ρούχα από τα καταστήματα New Cult και επιλεγμένα ρούχα από το Emporion by DominiqueΗ σχεδιάστρια μόδας Mariana Panayotonacou παρουσίασε τις εξαιρετικές δημιουργίες της ανοιξιάτικης συλλογής της με το μοναδικό της τρόπο παντρεύοντας τη μόδα και το θέατρο που τόσο αγαπάει.   Ελληνίδες Ολυμπιονίκες έλαμψαν φορώντας βραδινές δημιουργίες από τη συλλογή CINEMA by Panos Zinas.   Από την επίδειξη μόδας δεν ήταν δυνατόν να λείψουν τα sur mesure κοστούμια από τη συλλογή του Prince Erotokritos, τα οποία παρουσίασαν διακριμένοι αθλητές και πρωταθλητές!

Τις δημιουργίες της συλλογών πλαισίωσαν τα κοσμήματα της PersonArt by Angie Andritsopoulou.

Η Yalos Optics παρουσίασε τις τελευταίες συλλογές γυαλιών ηλίου.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μουσικές επιτυχίες του ταλαντούχου τραγουδιστή αλλά και παρουσιαστή της βραδιάς Γιάννη Μωραΐτη!

Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό δρώμενο το οποίο επιμελήθηκε η παρουσιάστρια Αθηνά Χατζηγιαννοπούλου Σφέτσιου.  Αθλητές και αθλήτριες του Ε.Ν.Ο.Α. μας ταξίδεψαν στην αρχαία Ολυμπία και αναβίωσαν τους Ολυμπιακούς αγώνες.  Στο τέλος προσφέρθηκε συμβολικά ένα κλαδάκι ελιάς στους Ολυμπιονίκες  Πύρρο Δήμα  (Αντιπρόεδρος Β’ του Ε.Ν.Ο.Α), Βασίλη Πολύμερο, Βιργινία Κραβαριώτη, Χρύσα Μπισκιτζή, Εύα Μωραιτίδη και Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Τα Hair Styling and Make Up πραγματοποιήθηκαν από το φημισμένο εργαστήριο μακιγιάζ FREDDY MAKE UP STAGE, ενώ ο γνωστός hair stylist Ζήσιμος Βακολέτος, συνεργάτης του Freddy Kalobratsos, Freddy Make Up Stage, επιμελήθηκε τα χτενίσματα των μοντέλων.

Τα σκηνικά επιμελήθηκε η 3d Mapping gr.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης προσφέρθηκε τσάι και καφές από το Ως Δια Μαγείας catering με συνοδεία χειροποίητων αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Α. κος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ αφού ευχαρίστησε όλους θερμά για τη στήριξη και την αρωγή που προσέφεραν για την πραγματοποίηση αυτής της λαμπερής βραδιάς δήλωσε τα εξής: «Η ενεργή αθλητική μας δραστηριότητα χρονολογείται από το 1965.  Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι αθλητές μας συμμετέχουν ανελλιπώς σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις σε πανελλήνιο, βαλκανικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο αλλά και ολυμπιακό επίπεδο.

Πυλώνας της δράσης και του σκοπού μας είναι η ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού και η άθληση της νεολαίας μας σε ένα καθαρά ερασιτεχνικό, αγνό και σωστό περιβάλλον, μακριά από τους πειρασμούς και τις μάστιγες της εποχής μας.   Στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών, o αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια δευτερεύουσα ή περιστασιακή επιδίωξη.  Είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!  Σας καλούμε όλους να γίνεται αρωγοί αυτής της προσπάθειάς μας».