Η εκστρατεία Be Brilliant της Swarovski, η οποία σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο Laird & Partners της Νέας Υόρκης, συνεχίζεται για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα του brand, Karlie Kloss, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, η εκστρατεία συνεχίζει να εξερευνά τον λαμπερό κόσμο της Swarovski. Κάτω από το Be Brilliant υπάρχει το σλόγκαν που συνεχίζει την εκστρατεία -το Give Brilliant: η γιορτή του να «προσφέρεις».

Αυτήν τη σεζόν, η εκστρατεία Be Brilliant αποτυπώνει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα της Karlie και εξυμνεί τον τρόπο με τον οποίο η συλλογή αντικατοπτρίζει τη λαμπερή πλευρά κάθε ατόμου. Χάρη στην αυθόρμητη, ανέμελη στάση της, ενσαρκώνει ιδανικά το τολμηρό και ακαταμάχητο πνεύμα της Swarovski.

Ο Trey Laird, ιδρυτής του γραφείου Laird & Partners, εξηγεί: «Η εκστρατεία εξερευνά τη λάμψη της Swarovski και το πώς μπορεί να φωτίσει την γυναίκα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την Karlie. Απεικονίζεται στις σχέσεις της με τους φίλους της, τον αγαπημένο της και την οικογένειά της. Αυτή η εκστρατεία γιορτάζει την ομορφιά μιας αυθόρμητης, τολμηρής προσωπικότητας και υπογραμμίζει ότι η Swarovski μάς βοηθά να εκφράσουμε τον αληθινό εαυτό μας».

Η φωτογράφηση έγινε στο Λονδίνο, όπου η Karlie προσφέρει μια ματιά στις απροσδόκητες δυνατότητες που επιφυλάσσει η Swarovski. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, η Karlie και οι φίλες της, Martha Hunt και Shu Pei, ζουν απρόσμενες, λαμπερές περιπέτειες στο πάρκο με τα στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski ποδήλατά τους.

Η φωτεινή και γεμάτη δυνατότητες ομορφιά της συλλογής αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της μέσα από αυτά τα στιγμιότυπα.