To Scalani Hills, μέλος των Aria Hotels, σας προσκαλεί για ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού με ένα ειδικό πακέτο για τη διοργάνωση «Ανοιχτές Πόρτες» στις 28 & 29 Μαΐου! Το πακέτο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις στην κατοικία Kotsifali ή Malvasia, ποτό καλωσορίσματος, early check-in & late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας, παραδοσιακό Κρητικό πρωινό, απολαυστικό γεύμα με τη συνοδεία ετικέτας του Κτήματος, όλους τους φόρους. **Η προσφορά ισχύει για το διάστημα από τις 27 έως τις 30 Μαΐου.

 

Λίγα λόγια για το Scalani Hills.

Το Scalani Hills, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη, βρίσκεται έξω από το χωριό Σκαλάνι στην Κρήτη και διαθέτει τρία πολυτελή δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του κτήματος Φανταξομέτοχο, σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελο/ελαιώνα.

Σε απόσταση μόλις 8 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 4 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, αποτελεί το στολίδι της αμπελουργικής ζώνης Αρχάνες.

dsc3573_2 ergo_2492_2 ergo_2512_2_2-0 ergo_2617_2-0 kotsifali_ergo_2478_2 malvasia_ergo_2406_2 malvasia_ergo_2453_2

Το Όνομα

Το κτήμα Φανταξομέτοχο ή αλλιώς «μετόχι των φαντασμάτων», χρωστάει το όνομα του στις προσπάθειες του πρώην ιδιοκτήτη του να το διασώσει από τις πειρατικές επιδρομές, διαδίδοντας ότι στο κτήμα κατοικούν φαντάσματα.

Το Κτήμα

Το Scalani Hills βρίσκεται μέσα σε ένα μαγευτικό αμπελώνα, στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται στο παλιό μετόχι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από τρία πολυτελή δωμάτια υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το Οινοποιείο και τα πολυτελή δωμάτια περιβάλλονται από 70 στρέμματα αμπελοελαιώνα που βρίσκεται μέσα στην Αμπελουργική ζώνη Ονομασίας Προελεύσεως Αρχάνες, στο δρόμο προς το χωριό Μυρτιά, πατρίδα του Καζαντζάκη και σε ελάχιστη απόσταση από την Κνωσό.

Για κρατήσεις : https://scalanihills.reserve-online.net/?rooms=1