Τα γυαλιά Polaroid, η φίρμα που εφηύρε τους πολωτικούς φακούς και η οποία για πάνω από 75 χρόνια παραμένει σύμβολο της ποπ κουλτούρας για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, λανσάρει για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 τη νέα ΣΥΛΛΟΓΗ TWIST: τα νέα γυαλιά ηλίου από καουτσούκ που λυγίζουν, αλλά δεν σπάνε.

Αυτή η νέα συλλογή γυαλιών έχει σχεδιαστεί για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα γυαλιά ηλίου μέχρι σήμερα. Με τα ζωηρά της χρώματα, την ευελιξία και την ελαφριά αίσθηση που προσφέρει η ΣΥΛΛΟΓΗ TWIST της Polaroid είναι ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και πρακτικότητας. Αυτά τα γυαλιά ηλίου συνδυάζουν την άνεση με την αντοχή και είναι τέλεια για κάθε μέρος και κάθε στιγμή: για την παραλία, το κέντρο της πόλης, το βουνό, ή οποιοδήποτε σπορ. Απολαύστε ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης στο έπακρο με τα Polaroid γυαλιά ηλίου σας!

pld6014s_vwalm pld6014s_35wjb

Τα γυαλιά ηλίου TWIST της Polaroid προσφέρουν πραγματική αντίληψη των χρωμάτων και ανώτερη εμπειρία όρασης χωρίς αντανακλάσεις, χάρις στους αποκλειστικούς πολωτικούς φακούς UltraSight™. Όλα τα γυαλιά ηλίου Polaroid διατίθενται με φακούς UltraSight™, για τέλεια, χωρίς παραμορφώσεις όραση, ενισχυμένη αντίθεση, μείωση της οπτικής κόπωσης και 100% προστασία από τις ακτίνες UV.

Διαθέσιμα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, τα νέα μοντέλα κυκλοφορούν σε trendy αποχρώσεις του μπλε, πράσινου, πορτοκαλί, φούξια, γκρι και μαύρου.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ : ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ, 65 ευρώ

ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ, 45 ευρώ

POLAROID

Η Polaroid Eyewear είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην οπτική φροντίδα και τα οπτικά και μια καινοτόμα διεθνής φίρμα οπτικών που οφείλει το όνομά της στην ανακάλυψη που άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των οπτικών: τους πολωτικούς φακούς. Η Polaroid, από τότε που ιδρύθηκε από τον Edwin Land το 1937, έχει ενισχύσει την φήμη της ως κορυφαία μάρκα στους πολωτικούς φακούς χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ThermofusionTM. Σήμερα, η Polaroid παράγει και διανέμει παγκοσμίως τους πολωτικούς της φακούς, φακούς Clip-on, SuncoversTM και σκελετούς γυαλιών οράσεως μέσω των ιδιόκτητων θυγατρικών της και του δικτύου αποκλειστικών διανομέων της. Η μάρκα προσχώρησε στο Safilo Group τον Απρίλιο του 2012. Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com