Το νέο κατάστημα American Eagle Outfitters άνοιξε στην Ερμού 22 και από πολύ νωρίς έδειξε πως μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μας.

Στο τριώροφο κτίριο, θα βρείτε τόσο γυναικείες όσο και αντρικές casual επιλογές, ενώ από τον Νοέμβριο, στον ημιώροφο του καταστήματος θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η συλλογή εσωρούχων Aerie.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, πολύ ήταν οι διάσημοι φίλοι του brand που έσπευσαν να δώσουν το παρόν, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και κάποιες αγορές. Λάτρης του brand έχει δηλώσει και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος βρέθηκε στο κατάστημα και φυσικά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις θαυμασμού.

Στο νέο κατάστημα μέσω ενός διαδραστικού photobooth οι καλεσμένοι συμμετείχαν στην νέα, δυναμική καμπάνια του brand, #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση.

Πολύ σύντομα το πάρτι μεταφέρθηκε μέσα και έξω από το κατάστημα, αφού οι Jaguar Bombs στη μουσική επιμέλεια και οι άκρως δροσεροί και στιλάτοι αφρώδεις οίνοι BiancoNero σε λευκό και ροζέ, δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα βράδυ του Σεπτέμβρη.