Ο TOMMY HILFIGER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp.

[NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, κατασκευασμένη από τη Safilo Group S.p.A. Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες χαρακτηρίζεται από φωτεινά χρώματα και εκλεκτικές λεπτομέρειες που συνδυάζουν λειτουργικότητα, άνεση, ευελιξία και στυλ. Η συλλογή, διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2016, είναι εμπνευσμένη από πολυτελείς κρουαζιέρες στα νησιά τη δεκαετία του ’50, τότε που το να ταξιδεύει κανείς με στιλ ήταν εξίσου σημαντικό με τον ίδιο τον προορισμό.

ΣΤΙΛ ΒΙΝΤΑΖ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Μοντέρνα όσο και λειτουργικά, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως σε σχήμα πεταλούδα είναι εμπνευσμένα από κάποιο λαμπερό τουριστικό θέρετρο της Αβάνα και διαθέτουν κομψό, απολύτως επίπεδο σχεδιασμό και λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες. Το μοντέλο των γυαλιών ηλίου διατίθεται σε δύο εκδοχές, χωρίς σκελετό και με ασετάτ σκελετό, ενώ η χρωματική του παλέτα περιλαμβάνει συνδυασμούς όπως ματ χρυσό με καφέ φακούς, ασημί/γαλακτερό λευκό με σκούρους γκρι φακούς, χάλκινο/χρυσό με μπλε φακούς, μαύρο/ασημί με γκρι φακούς, κλασσική ταρταρούγα/χρυσό με μπλε φακούς, δαμασκηνί/ασημί με μπορντό φακούς και μπλε/χρυσό με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο/ασημί, ταρταρούγα/χρυσό, δαμασκηνί/ασημί και πράσινο/χρυσό.

TOMMY HILFIGER-TH 1378S-03O

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗ ΦΥΣΗ

Εμπνευσμένα από τα πλούσια χρώματα και τις υφές των τροπικών δασών της Ντομίνικα, αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως συνδυάζουν ρετρό φυσικά χρώματα με σύγχρονες λεπτομέρειες, όπως ο λεπτός μεταλλικός βραχίονας σε σχήμα βέλους. Το μοντέλο των γυαλιών ηλίου διατίθεται σε κλασσικό είναι διαθέσιμα σε σκούρο γκρι/χρυσό με πράσινους φακούς, μπλε γκρι/ρουτένιουμ με καφέ φακούς, ματ μπλε/μπλε με αεροπορικούς φακούς, γκρι κυπαρισσί/ρουτένιουμ με μαύρους φακούς και μαύρο/ρουτένιουμ με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε σκούρο γκρι/χρυσό, μπλε γκρι/ρουτένιουμ, ματ μπλε/μπλε, ματ γκρι/ρουτένιουμ, και μαύρο/ ρουτένιουμ.

TOMMY HILFIGER-TH 1379S-QE4

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑ

Με χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το ξεβαμμένο θαλασσί και τις ουδέτερες αποχρώσεις της άμμου αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως μας ταξιδεύουν στις ακτές της Νέας Αγγλίας, αντλώντας έμπνευση από το γαλάζιο της θάλασσας, τις αμμουδερές παραλίες και τα ξασπρισμένα από τον ήλιο θαλασσόξυλα. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν ξεχωριστούς βραχίονες, ρετρό διάθεσης σε σχήμα βέλους και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως μαύρο/γκρι με γκρι φακούς, ταρταρούγα/μπλε με καφέ φακούς, κόκκινο/μπλε με γκρι φακούς, γκρι/κίτρινο με μπλε καθρεπτέ φακούς και κυπαρισσί/κόκκινο με γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε μαύρο/γκρι, ταρταρούγα/μπλε, μπλε αεροπόρου/κόκκινο και κόκκινο/κυπαρισσί.

TOMMY HILFIGER-TH 1391S-QRE