Η σχεδιάστρια Anastasia Avioti παρουσίασε τη Δευτέρα 14/1/2019 τη συλλογή Wedding Dress 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της 7ης Bridal Fashion Week , στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου, μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό.

pastedGraphic.png

Την επίδειξη παρακολούθησαν μακροχρόνιοι αλλά και πρόσφατοι φίλοι και υποστηρικτές του οίκου AVIOTI, όπως ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης, η Φανή Κατσανού, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Lila de Chaves, η Shaya Hansen, ο Διονύσης Πυρομάλης, ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής, ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Βασίλης Μπόρσης, ο Μάριος Καραβασίλης, ο Δημήτρης Μεταλλινός, η Ρούλα Καρπουζλή, η Σύλβια Αντώναρου, ο Μάικ Νικολάτος, η Φρόσω Αλεξοπούλου,η Παναγιώτα Τσάκαλου, η Βασιλεία Ροζάνα και η Ειρήνη Καραμάτου. 

Η συλλογή με τίτλο “FOR EVER” δηλώνει την γενναία απόφαση της γυναίκας να αναδείξει την ημέρα του γάμου, τις μεγαλύτερες αρετές και τα πραγματικά της ταλέντα με ρομαντισμό και σαγήνη.

Το show άνοιξε η χορεύτρια Έλλη Τσιτσιπά με μια εντυπωσιακή χορογραφία που δήλωνε καθηλωτικά το μυστήριο της Ανατολής.

pastedGraphic_1.png

Ενώ στο τέλος , το δίδυμο Ναταλία Ρίζου και Κωνσταντίνος Άγγελος Γαβριάς με μαύρο νυφικό και  κοστούμι μας μετέφερε εικονικά στην Belle Epoque, μια εποχή έντονων συγκινήσεων.

pastedGraphic_2.png

Η συλλογή με έμπνευση από το κίνημα του Ρομαντισμού της Δύσης σε σύνδεση με το άρωμα της Ανατολής, απαρτιζόταν από γραμμές διαχρονικές, κεντήματα εποχής που θύμιζαν “αγρό”, περίτεχνα υφάσματα από φυσικές ίνες, πρωτότυπες δημιουργίες σχεδιασμένες με ελευθερία απέναντι στους κανόνες, ώστε μέσα από την μοναδικότητά τους να προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Παρουσιάστηκαν νυφικά, σύνολα για δημαρχείο, αλλά και φορέματα για το πριν και το μετά του μυστηρίου του γάμου.

Τα νυφικά του οίκου Avioti, που παρέχει υπηρεσίες personal exclusive design από το 2005, απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, διεθνώς. Η σχεδιάστρια Anastasia Avioti, σχεδιάζει προσωπικά για την κάθε γυναίκα, ώστε να προβάλλεται η προσωπικότητα της με δυναμισμό, φινέτσα και θηλυκότητα.

AVIOTI

Ερμού 51 τκ. 10563 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

211 1830 849, 6933322941

https://avioti.gr/wedding

info@avioti.gr

pastedGraphic_3.pngpastedGraphic_4.png