Η άνοιξη έκανε την εμφάνισή της στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων notos μέσα από μια μοναδική σύνθεση χρωμάτων, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Τα πολυκαταστήματα notos γιορτάζουν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου αποκαλύπτοντας τις νέες ανοιξιάτικες βιτρίνες τους. Φέτος, η μαγεία της άνοιξης, αποτυπώνεται με τον πιο ζωηρό τρόπο στα πολυκαταστήματα Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Καλαμάτας, μέσα από τις έντονες χρωματικές επιλογές και τις φιγούρες εξωτικών πουλιών.

Οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων «φόρεσαν» τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν και στολίστηκαν με φύλλα εξωτικών δέντρων και σπάνιων πουλιών.  Το παιχνίδισμα των στοιχείων αυτών έτσι όπως είναι τοποθετημένα είτε στην πλάτη των βιτρινών είτε αιωρούνται, δημιουργεί μια αίσθηση τρισδιάστατης πραγματικότητας και μεταφέρει όποιον σταθεί μπροστά τους σε ένα τροπικό περιβάλλον.

Τα notos σε συνεργασία με την Toolbox, για ακόμα μια φορά δημιούργησαν ένα μοναδικό concept για να καλωσορίσουν τη νέα εποχή και τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές και να μας ταξιδέψουν στην πολύχρωμη ατμόσφαιρα της άνοιξης, μεταφέροντας τα αρώματα, τις αντιθέσεις, τους ήχους και  τα χρώματά της.

Η ιδέα στηρίχθηκε στο concept «colorful birds» που ταυτίζεται με τις πρώτες εικόνες της άνοιξης. Το χρώμα κυριαρχεί σαν στοιχείο και δίνει έμπνευση και ζωντάνια, ενώ τα πουλιά με τα φυλλώματα είναι τα στοιχεία που μας οδηγούν πίσω στην φύση.

Μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία με την Toolbox, τα notos αναδεικνύουν το νεανικό στοιχείο και την φρεσκάδα, χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και στις προτάσεις της νέας συλλογής ρούχων κι αξεσουάρ, που φιλοξενούν και προτείνουν για την άνοιξη του 2018. Η μόδα είναι χρώματα και σχήματα και αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στις βιτρίνες των notos που σας υπόσχονται μοναδικές shopping εμπειρίες!

ΘΕΛΕΙΣ MORE Ανοιξιάτικο Shopping; NOTOS FOR MORE!

NOTOS.GR