215407.jpg

Το επιτυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο MI­RO διοργάνωσε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση της νέας τους συλλογής “In Search of Love” για τη σεζόν Άνοιξη ­ Καλοκαίρι 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας στο Ωδείο Αθηνών, το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου, με συμπρωταγωνιστές τα νέα smartphones Samsung Galaxy S7 edge | S7. Πλήθος λαμπερών προσώπων από το χώρο της μόδας, των media, επιλεγμένοι συνεργάτες αλλά και επώνυμοι λάτρεις του Οίκου, έδωσαν το παρών στη πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή ρούχων.

Οι υπέροχες δημιουργίες της Συλλογής Ανοιξη ­ Καλοκαίρι 2016, θυμίζουν εκείνα τα ανοιξιάτικα απογεύματα που μια παρέα εφήβων κάπου στην εξοχή ανακαλύπτουν ξεχασμένο σε μια σοφίτα ένα θησαυρό από ρούχα του Μεσοπολέμου και αυθόρμητα δημιουργούν χαρακτήρες, σενάρια και μια φρέσκια νεανική γκαρνταρόμπα.

Στην κολεξιόν κυριάρχησαν παστέλ μουσελίνες σε ντεγκραντέ παιχνίδια, γκοφρέ ταφτάδες που υπαινίσσονται άτακτες συναντήσεις σε garden party, μικρές εκρήξεις από πολύτιμα κεντήματα σε ρούχα εμπνευσμένα από lingerie, ανάλαφρα βολάν, καθώς και φτερά σε art deco μοτίβα.

Η νέα συλλογή όχι μόνο εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αλλά τους ταξίδεψε στη χώρα των θαυμάτων, επιστρέφοντας τους σε μια χαμένη αθωότητα. Παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα κομψά Samsung Galaxy S7 edge και S7, τα οποία διαθέτουν πρωτοποριακό design και έχουν δημιουργηθεί από μέταλλο και γυαλί. Τα νέα smartphones αναδεικνύουν την άρρηκτη σύνδεση του στυλ με την τεχνολογία. Επιπλέον οι καλεσμένοι έζησαν μοναδικές εμπειρίες, «ταξιδεύοντας» εικονικά σε διαφορετικούς κόσμους μέσω του Gear VR.

Τις υπέροχες δημιουργίες των σχεδιαστών ολοκλήρωσε το styling μαλλιών που επιμελήθηκε ο Michalis Anousakis ενώ το μακιγιάζ των μοντέλων το ανέλαβε η εταιρεία M.A.C, εμπνευσμένη από τη συλλογή ρούχων για την Άνοιξη ­ Καλοκαίρι, αναδεικνύοντας με αύτον τον τρόπο τα λαμπερά πρόσωπα του κάθε μοντέλου. Η Άννα Αλμπάνης και η ομάδα της από το «Νύχι Νύχι» ανέλαβε τα nail look των μοντέλων, ενώ αυτά που ξεχώρισαν ήταν τα παπούτσια Sante Shoes for Mi­RO και Converse.

Η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya για συνεχή φορά υποστήριξε το fashion show, βοηθώντας στο συντονισμό και προετοιμασία του backstage, ενώ τη μουσική επιμέλεια του show ανέλαβε ο Λευτέρης Κεφαλάς.

H Belvedere, η super premium βότκα από την Πολωνία, πιστή στα ραντεβού της με τη μόδα, φρόντισε για άλλη μια φορά να προσφέρει ένα μοναδικό signature cocktail, το BELVEDERE PINK PEPPERCORN, εμπνευσμένο από τη συλλογή των ΜI­RO, ενώ τα ζαχαροπλαστεία Fresh Pastry Shops δημιούργησαν για τους σχεδιαστές και τους τους λαμπερούς καλεσμένους τους, υπέροχα macaron σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του show ανέλαβε για άλλη μια φορά ο ταλαντούχος Νικόλας Γεωργίου, ενώ τη διοργάνωση και παραγωγή η εταιρεία Live Experiences.