Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επέστρεψε ο θεσμός που έγινε λατρεία για τους φίλους της μόδας και για όλους τους fashion icons!

Έκπληξη αποτέλεσε στο Δωμάτιο 206 ο Έλληνας σχεδιαστής από την Καστοριά που διέπρεψε στην Louis Vuitton. Μιλάμε για τον Alexquisite. Με καταβολές από οικογένεια γουναράδων γνωρίζει πάρα πολύ καλά το δέρμα και την επεξεργασία του. Μίνιμαλ προϊόντα και σχεδιασμός που δίνει χαρακτήρα στην κάθε εμφάνιση σας. Ξεχωρίζουν τόσο οι απλές δημιουργίες, όσο και αυτές με γνήσια γούνα μινκ. Για περισσότερα μπορείτε να ακολουθήσε τον Αλέξανδρο σε : Alexquisite (facebook).

Στο διπλανό δωμάτιο , στο 205, η Etty Leon με τις απίστυτες δημιουργίες της. Παπούτσια με άποψη. Αν είσαι και λίγο φαν του Sex and the City, τότε θα σου έρθουν στο μυαλό η Κάρυ Μπράντσω πάνω στα ψηλοτάκουνα της και τα τρέχει στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Τέλος, στον τρίτο όροφο και συγκεκριμένα στο Δωμάτιο 305 ξεχώρισαν τα μαντήλια και τα φουλάρια από την MagnaΔi. Δημιουργίες με μοναδικά εκλεπτισμένα χρώματα, που εκπέμπουν ζωντάνια και ταιριάζουν απόλυτα με οποιονδήποτε συνδυασμό κάνετε στα ρούχα σας και μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα μέσα στην ημέρα.

Σε αναμονή λοιπόν του επόμενου Fashion Room service, προς το παρόν επεξεργαστείτε και γνωρίστε καλύτερα τους τρεις παραπάνω σχεδιαστές και ανακαλύψτε τα προϊόντα τους!