Μία λαμπερή βραδιά εκτυλήχθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00 στο αγαπημένο μας στέκι Momix Bar (Κελεού 1, Κεραμεικός). To Fashion Erotokritos φέτος συμπλήρωσε 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιόρτασε μαζί με πολλούς και αγαπημένους φίλους. Η βραδιά περιλάμβανε fashion show με 34 πετυχημένους Έλληνες σχεδιαστές, φίλοι και συνεργάτες του Ερωτόκριτου Κυμιωνή. Ο κάθε ένας από τους σχεδιαστές παρουσίασε δύο υπέροχες δημιουργίες χρησιμοποιώντας υφάσματα Fashion Erotokritos σε μία πολύ ωραία στολισμένη πασαρέλα με ροδοπέταλα, κεριά, ύφος και αισθητική που σε ταξίδευε σε άλλη εποχή.

Valtadoros Panos Apergis MILTOS

Το Art Direction της βραδιάς είχε αναλάβει ο διακεκριμένος Κωνσταντίνος Κασπίρης. Στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν η πανέμορφη και ταλαντούχα Βίκυ Χαντζή. Στην πασαρέλα έλαμψαν μοντέλα από τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς ΄΄Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2016΄΄ ,  χάρη στην επιμέλεια του μετρ του είδους κ.Γιώργου Κουτούλια, αλλά και αναγνωρισμένα μοντέλα από τον χώρο του Ελληνικού modeling. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η σχολή Freddy Make Up Stage, του ενός και μοναδικού Freddy Kalobratsos.

Simone Arnaboldi-Βίκυ Χαντζή-Ερωτόκριτος Ερωτόκριτος-Ζήσιμος Βακολέτος-Σύλβια Αντώναρου Λευτέρης Πανταζής-Ερωτόκριτος-Ελενα Γεραρχάκη Βλάσης Χολέβας-Ερωτόκριτος-Ντία Καζάκου-Έλενα Γεραρχάκη

Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε η παρουσίαση της Ιταλικής Εταιρίας Realize Italy, παρουσία ενός των ιδιοκτητών Simone Arnaboldi,  η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των πολυτελών μεταλλικών κατασκευών σε όλο τον κόσμο και στηρίζει όλες τις δράσεις του Ερωτόκριτου Κυμιωνή.

Πάντα το Fashion Erotokritos σε όλες του τις εκδηλώσεις στηρίζει “To xαμόγελο του Παιδιού”, γι΄αυτό όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν βραχιολάκια αγάπης και αισιοδοξίας(που ήταν και και το dress code της βραδιάς) τα οποία έδιναν κατά την είσοδο τους το συγκρότημα Jackpot και η δημοσιογράφος Έλενα Γεραρχάκη.

Ζήσιμος Βακολέτος- Μενέλαος Τζαβέλας- Τζένη Οικονομου-Ιωακείμ Μιτάκος-Γιώργος Κουτούλιας 301 backstage

Την βραδιά τίμησαν άνθρωποι της μόδας, ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, επειρχηματίες.  Όπως : Λευτέρης Πανταζής, Πέτρος Ίμβριος, Τραιανα Ανανία, Κάτια Πάσχου, Βασίλης Χήτος, Δημήτρης Χατζημιχάλης, Aλέξανδρος Ασλάνης, Σύλβια Αντώναρου, Παγώνα Κανέλλου, Ναντίνα Συννεφιά, Χρήστος Κολοβός, Άντζυ Ανδριτσοπούλου,  Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Μαρία Αλεξάνδρου κ.α.

Οι Σχεδιαστές που θα πήραν μέρος στην λαμπερή γιορτή ήταν: Adria Thomais, Caroline De Souza, Celebrity Skin, Chris & Tonia, Christine&joe, Maison Faliakos, Damiano, Dimitrios Ordoulidis, Dimitris Petrou,  EllenSkaroni, Emily, Evi Grintela, Ioakeim Mitakos, Habi Ch, Made by JK, Katerina Krommidaki, Ourania Kay, Kathy Heyndels,  Konstantinos Mitrovgenis, Lila Nova, Loukia Kyriakou,  Maria Tagalou, Miltos, MiRo, Nella Ioannou, Nene Panagiota, Ouaretou, Polimnia Papadea, Panos Apergis, Paris Valtadoros, PersonArt, Prince Erotokritos, Stylianos, Theom Clothes, Vlassis Holevas.

Όλοι οι καλεσμένοι μετά το κόψιμο της τούρτας και το happy birthday, έγιναν μία μεγάλη παρέα και διασκέδασαν υπό τους ήχους του dj και τα μοριακά ποτά του momix, μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Υποστηρικτές της Βραδιάς : Realize Italy, Soyoucult, Euromedtec Hellas, Soleilplus

Supporter : Stalexpo

Art Direction – Styling : Konstantinos Kaspiris

Make Up & Hair : Freddy Make Up Stage

Models : Future Models

Florist : Marios Valianos

PR Coordination: Τζένη Οικονόμου Ρίζου