Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουλίου, τα εγκαίνια του 2ου καταστήματός της στην Κρήτη και του 1ου στην πόλη του Ηρακλείου στην οδό 25ης Αυγούστου 64 – 66, με ένα ξεχωριστό πάρτι και πολλές εκπλήξεις. Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους χιλιάδες παρευρισκόμενους με μια εκρηκτική, live εμφάνιση ενώ ακολούθησε DJ set από τους Λευτέρη και Χάρη Καλλέργη. Την κορδέλα έκοψαν η Store Manager, Αθηνά Τσαΐνη και η Department Manager, Μαρία Δρακονάκη.

herakleion2 herakleion4

Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.600 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, H&M+, Underwear και Accessories – και άνοιξε τις πόρτες του με την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής που συμπεριλαμβάνει κομμάτια με μποέμ επιρροές και με έμφαση στα μακριά αέρινα φορέματα και καφτάνια με χειροποίητες λεπτομέρειες.

«Το Ηράκλειο αποτελούσε πάντοτε ένα στρατηγικό στόχο για εμάς και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε σε ένα τόσο εμπορικό σημείο της πόλης, ένα τόσο ολοκληρωμένο και όμορφο κατάστημα στους πελάτες μας. Το άψογο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς και του πάθους μας για μόδα και υψηλή ποιότητα. Βασικό συστατικό της επιτυχίας μας τα νέα ταλέντα που πλέον ανήκουν στην ομάδα της Η&Μ,» δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 34 καταστήματα σε 13 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά.