Οι λαμπερές αποχρώσεις του τιρκουάζ, του γαλαζοπράσινου και του έντονου ροζ κυριαρχούν στη νέα συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘16, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πανέμορφες θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου. Χάρη στις συγκλονιστικές αποχρώσεις και τα σχήματα που αναπαριστούν τη θαλάσσια χλωρίδα, η συλλογή είναι υπέροχα τολμηρή και προσθέτει χρώμα και ενέργεια σε κάθε σύνολο. Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski εξηγεί: «Η θάλασσα είναι μια απόλυτα φυσική και ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς και αποτελεί την ιδανική έμπνευση για τη συλλογή κοσμημάτων για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι. Εκτός από το να υμνεί την ομορφιά της φύσης, κάθε κομμάτι προσδίδει εκλεπτυσμένη, γεμάτη θηλυκότητα κομψότητα που ταιριάζει απόλυτα σχεδόν σε κάθε περίσταση».

ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 

Το ανοιξιάτικο στυλ κάνει την εμφάνισή του με μια εποχιακή παραλλαγή ενός παλιού αγαπημένου κομματιού, που διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. Το νέο βραχιόλι Slake Dot, αποτελείται από κρύσταλλα με ολοκαίνουργια, πρωτότυπη κοπή που δημιουργούν εκθαμβωτικά εφέ. Τα βραχιόλια Stardust, Slake και Slake Dot, μπορούν να φορεθούν μαζί δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων ή χωριστά προσθέτοντας μια λαμπερή πινελιά σε κάθε σύνολο. Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού, που λατρεύει να φορά πολλά βραχιόλια μαζί για να ολοκληρώνει την εμφάνισή της, εξηγεί: «Μου αρέσει να συνδυάζω άκαμπτα και εύκαμπτα βραχιόλια ώστε να δημιουργώ ένα προσωπικό στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζει τη χρωματική παλέτα της σεζόν».

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΑΜΨΗ 

Καθώς η άνοιξη δίνει τη θέση της στο καλοκαίρι, η Swarovski υμνεί τη θαλάσσια ζωή μέσα από έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και περιγράμματα που θυμίζουν κοράλλι. Ο αστερίας, οι εμπνευσμένες από τον ιππόκαμπο σπείρες και τα σχήματα των κοχυλιών είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Το τολμηρό κολιέ Eminence περιλαμβάνει συστάδες κρυστάλλων τα οποία έχουν τοποθετηθεί με την υπερσύγχρονη τεχνική Pointiage για εκθαμβωτικό αποτέλεσμα και λεπτά κρύσταλλα κοπής «baguette» για σύγχρονο στυλ. Το κολιέ μπορεί να συνδυαστεί με λευκό ντύσιμο για να μαγνητίζει το βλέμμα. Η Nathalie προτείνει τον συνδυασμό ντελικάτων και εντυπωσιακών σχεδίων για ξεχωριστό look: «Για αυτή τη σεζόν προτιμώ να συνδυάζω ένα εντυπωσιακό με ένα πιο minimal δαχτυλίδι, δημιουργώντας μια ζωηρή αντίθεση. Επιλέγω να φοράω πολλά δαχτυλίδια μαζί, τα οποία να ταιριάζουν απόλυτα με τις αποχρώσεις του κολιέ μου». Για πραγματικά εκλεπτυσμένο στυλ, συνδυάστε το κολιέ με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι κοκτέιλ Euphory. Με μεταλλική βάση και αποχρώσεις σε Amethyst, Emerald και Siam, το δαχτυλίδι έχει μοντέρνο στυλ και αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας. Ταιριάζει εύκολα σε κάθε περίσταση καθώς μπορεί να φορεθεί τόσο για μια βόλτα στην πόλη όσο και σε μια επίσημη βραδινή έξοδο.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ 

Η Swarovski συνεχίζει να προσφέρει ιδανικά κοσμήματα για γιορτές αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Τόσο για τη μέλλουσα νύφη όσο και για τους μόνιμα ερωτευμένους, η φετινή συλλογή προσφέρει πλούσια ποικιλία από σχέδια με το σχήμα της καρδιάς. Το Cupid, ένα μενταγιόν διακοσμημένο με κρύσταλλα pavé στη γλυκιά απόχρωση ροζ χρυσό, δίνει μια λαμπερή αίσθηση θηλυκότητας. Άλλα σετ δώρου, όπως το κολιέ Dear με τις δύο καρδιές και το κολιέ Exist με το σύμβολο του απείρου, μπορούν να φορεθούν μαζί για πιο μοντέρνο στυλ ή χωριστά για ρομαντικές εμφανίσεις. Οι μαμάδες θα απολαύσουν τα κομψά δώρα αυτής της σεζόν με μια συλλογή εμπνευσμένη από τα υπέροχα μαργαριτάρια, ιδανικά για τη Γιορτή της Μητέρας. Με βάση τη διαχρονική συλλογή Delta με το εμβληματικό σχέδιο «V», τα κομμάτια του 2016 ανανεώθηκαν με διακριτικές πέρλες για ένα πιο εκλεπτυσμένο και κομψό look.

Τα κολιέ με κοντή και μακριά αλυσίδα αποτελούν μια θαυμάσια επιλογή δώρου για τη μητέρα σας και είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην ημέρα που είναι αφιερωμένη σ’ εκείνη. Η Nathalie Colin δίνει τη δική της νότα: «Μου αρέσει πολύ να φοράω δύο ή τρία ντελικάτα κολιέ για καθημερινό, σπορ στυλ ή να συνδυάζω ένα κοντό κολιέ και ένα μακρύ μενταγιόν σε έντονα χρώματα για trendy στυλ». Αυτή τη σεζόν, η Swarovski προσφέρει ιδανικά δώρα για κάθε περίσταση, με τα οποία θα εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις λαμπερές καρδιές σε απαλές αποχρώσεις έως τις αστραφτερές πέρλες, θα υπάρχει σίγουρα κάποιο κόσμημα που θα θυμίζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο πόσο σημαντικό είναι για εσάς.

Αυτή τη σεζόν, η Swarovski προσφέρει τα ιδανικά δώρα για κάθε περίσταση, με τα οποία θα εντυπωσιάσετε αναμφισβήτητα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις λαμπερές καρδιές σε απαλές αποχρώσεις έως τις αστραφτερές πέρλες, θα υπάρχει σίγουρα κάποιο κόσμημα που θα θυμίζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο πόσο σημαντική είναι για εσάς.