Απροσδόκητη. Αντισυμβατική. Μοναδική. Στην συλλογή γυαλιών marc jacobs φθινόπωρο/χειμώνας 2016 το αβανγκάρντ αναμιγνύεται με την συμβατική παράδοση στο χώρο των γυαλιών, συνδυάζοντας το καθημερινό με το εξαιρετικό στυλ.

marc100s-j5g

marc 101/s και marc 100/s

Η διαφάνεια και η ελαφρότητα είναι το κλειδί σε αυτά τα γεωμετρικού σχεδιασμού μεταλλικά γυαλιά ηλίου. Τα δύο μοντέλα αποτελούν αντιπροσωπευτικά δείγματα κατασκευαστικής αρτιότητας: τόσο το μοντέλο marc 101/s σε φόρμα παντό όσο και το μοντέλο marc 100/s σε φόρμα «μάτι της γάτας» διαθέτουν κατασκευή φακού πολλαπλών στρώσεων, ώστε ο φακός να ξεπερνά την συμβατική λειτουργικότητά του και να μετατρέπεται σε σχεδιαστικό στοιχείο του σκελετού. Οι χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρους του σκελετού και τα ακροβραχιόνια από ασετάτ προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση σε αυτά τα πρωτοποριακά μοντέλα. Η χρωματική παλέτα και των δύο μοντέλων περιλαμβάνει τους συνδυασμούς: ασημί με γκρι φακούς, χάλκινο χρυσό με σκούρους γκρι φακούς, χρυσό με καφέ φακούς.

marc-103s-j5g marc-102s-3yg-zv

marc 102/s, marc 103/s και marc 104/s

Αυτά τα statement γυαλιά ηλίου συνδυάζουν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και μικτά υλικά για να δημιουργήσουν ένα εφέ αιωρούμενων στρώσεων φακού. Διαθέσιμα σε τρείς διαφορετικές φόρμες φακών, στρογγυλό (marc 102/s), πεταλούδα (marc 103/s) και απαλό «μάτι της γάτας» (marc 104/s), όλα τα μοντέλα υποστηρίζονται από μια γυαλιστερή μεταλλική γέφυρα στο μπροστινό τους μέρος η οποία εκτείνεται στους καλυμμένους από ασετάτ βραχίονες. Τα ένθετα από ασετάτ με γκλίτερ στο πάνω μέρος του σκελετού καθώς και οι καθρεπτέ φακοί προσδίδουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το στρογγυλό μοντέλο είναι διαθέσιμο σε απαλό χρυσό με γκρι φακούς, απαλό χρυσό με καφέ φακούς, ρουτένιουμ με σκούρους γκρι φακούς και χρυσό με καφέ φακούς. Το πεταλουδέ μοντέλο διατίθεται σε απαλό χρυσό με γκρι φακούς, ρουτένιουμ με σκούρους γκρι φακούς, απαλό χρυσό με καφέ φακούς και χρυσό με καφέ φακούς. Το μοντέλο «μάτι της γάτας» διατίθεται σε απαλό χρυσό με γκρι φακούς, ρουτένιουμ με σκούρους γκρι φακούς, χρυσό με καφέ φακούς και χρυσό με γκρι φακούς.

 

Η συλλογή γυαλιών Marc Jacobs παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.