Συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική πινελιά λάμψης με trendy σχέδια, η Swarovski μεταμορφώνει το χρηστικό ρολόι σε απαραίτητο αξεσουάρ μόδας για κάθε ώρα και περίσταση. Η συλλογή ρολογιών της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 προσφέρει ιδανικά και ξεχωριστά ρολόγια για τη μοντέρνα και πολυδιάστατη γυναίκα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με άλλα κοσμήματα, σύμφωνα με τις επιταγές της τάσης Banglemania.

Με τη νέα συλλογή ρολογιών Swarovski παρουσιάζουμε τρεις ολοκαίνουργιες σειρές, μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκδοχές εμβληματικών κομματιών καθώς και το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι από τη Swarovski. Από την πολυτέλεια του Crystalline Hours μέχρι τη διακριτική κομψότητα του Aila Day, υπάρχει ένα ξεχωριστό στυλ για να μετρά καθένας μας το χρόνο.

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού στη Swarovski, εξηγεί: «Στο μυαλό μας, τα ρολόγια είναι κατεξοχήν αξεσουάρ μόδας που οι γυναίκες μπορούν να φορούν μαζί με πολλά άκαμπτα και εύκαμπτα βραχιόλια, ώστε να δημιουργούν το προσωπικό τους στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από αυτή την άποψη, η συλλογή ρολογιών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας προσφέρει πλούσια γκάμα ρολογιών που ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά στυλ».

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΪ

Για περισσότερα από 120 χρόνια, η Swarovski πρωτοπορεί στη δημιουργικότητα και στην καινοτομία. Η βαθιά ριζωμένη δέσμευση να διευρύνει τα όρια και να εξερευνά νέες δυνατότητες, δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το Crystalline Hours, το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι της Swarovski. Μετεξέλιξη του πρωτότυπου κόνσεπτ Crystalline, το Crystalline Hours αποτυπώνει τη λαμπερή πεμπτουσία της Swarovski, καθώς περιλαμβάνει περίπου 4.000 κρύσταλλα στην καμπυλωτή και διαφανή κάσα. Αυτό το εντυπωσιακό ρολόι, το οποίο δημιούργησε η Swarovski σε συνεργασία με τον καταξιωμένο σχεδιαστή ρολογιών Eric Giroud, είναι δείγμα άριστης δεξιοτεχνίας: το πολυτελές σχέδιο του καντράν γεμάτο κρύσταλλα άψογης κοπής, περιβάλλεται από συμπαγές κρύσταλλο ζαφειριού, υλικό ανθεκτικό στην καθημερινή φθορά.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

alegria

Οι τρεις νέες σειρές της Swarovski προσφέρουν ποικιλία από ευκολοφόρετα ρολόγια, ταιριαστά και πλήρως εναρμονισμένα με όλες τις προτάσεις της μόδας. Η κορυφαία σειρά Alegria προσφέρει ένα απλό και κομψό σχέδιο από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε τρεις εντυπωσιακές αποχρώσεις: ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό και μαύρο. Όλα τα ρολόγια μπορούν να φορεθούν με σπορ σύνολα, στα οποία προσδίδουν ανεπιτήδευτη κομψότητα. Ελβετικής κατασκευής και ανθεκτικό έως τα 50 μέτρα, το Alegria είναι η επιτομή της εξαίσιας κοπής της Swarovski ενώ η στεφάνη από πολυεδρικό κρύσταλλο χαρίζει διακριτική λάμψη στο καθημερινό look.

dreamy

Είτε με το δερμάτινο λουράκι για πιο καθημερινό, είτε με το υπέροχο λουράκι Crystal Mesh για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις, η σειρά Dreamy προσφέρει εντυπωσιακό στυλ, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα 11 κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί στις ενδείξεις της ώρας στολίζουν το ντελικάτο καντράν από φίλντισι. Το ρολόι αναδεικνύεται χάρη στους απαλούς και ουδέτερους τόνους που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα.

memories

Κομψή και εκλεπτυσμένη, η σειρά Memories συνδυάζει ένα μινιμαλιστικό ορθογώνιο σχήμα με εντυπωσιακό λουράκι Crystal Mesh. Ελαφρύ και εύκαμπτο, το λουράκι Crystal Mesh αποτελεί εγγύηση απόλυτης πολυτέλειας και λάμψης. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, όπως ασημί, μαύρο, χρυσό και ροζ χρυσό.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ

Πέρα από τις τρεις νέες σειρές της γυναικείας συλλογής ρολογιών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας, η Swarovski συνεχίζει να προτείνει ακόμα περισσότερες ιδέες για το πώς να συνδυάζετε τα αγαπημένα σας μοντέλα.

Μοντέρνο και πολυτελές, το ρολόι Crystalline Oval μαγνητίζει τα βλέμματα, με τα περίπου 1.700 μικροσκοπικά κρύσταλλα που χαρίζουν απόλυτη λάμψη. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 προτείνουμε την απόχρωση του ροζ-χρυσό, που γλυκαίνει την ένταση του μαύρου ή του λευκού, για ένα εκλεπτυσμένο και σύγχρονο στυλ.

citra

Η σπορ σειρά Citra Chrono περιλαμβάνει ένα νέο πλαίσιο από fiberglass, που χαρίζει μια φωτεινή και ανάλαφρη αίσθηση. Εμπλουτισμένο με φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το βαθύ βιολετί, το καφέ και το μπλε, το Citra Chrono αποκτά ακόμα περισσότερο στυλ, παραμένοντας πιστό στις επιταγές της μόδας.

aila

Το φετινό ρολόι Aila Day της Swarovski, ένα φωτεινό αξεσουάρ που συμπληρώνει το καθημερινό στυλ της μοντέρνας γυναίκας, διατίθεται σε δύο επιπλέον διακριτικούς τόνους που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν: ένα ζεστό μπρονζέ με διπλό λουράκι και ένα βαθύ γκρι με μονό λουράκι. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν όλα τα αυθεντικά κομψά στοιχεία, όπως τους λατινικούς αριθμούς στο καντράν και τα 52 κρύσταλλα στη στεφάνη.

day

Προσιτό και ευκολοφόρετο με οποιοδήποτε σύνολο, το Daytime είναι ιδανικό για κάθε μέρα. Διακοσμημένο με 48 λαμπερά κρύσταλλα στη στεφάνη, το Daytime μπορεί να συνδυαστεί με απεριόριστες επιλογές χάρη στο εκλεπτυσμένο και ντελικάτο σχέδιό του. Παράλληλα, επιτρέπει στην πολυδιάστατη γυναίκα να «παίξει» με το στυλ της και να συνδυάσει το ρολόι της με το ντύσιμό της όλη μέρα, κάθε μέρα.

city

Η λαμπερή οικογένεια προϊόντων City για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 16 εμπλουτίζεται με μια εκδοχή σε μικρότερο σχήμα, το City Mini. Σε τρία διαχρονικά χρώματα –ανοξείδωτο ατσάλι, χρυσό και ροζ χρυσό,- το ρολόι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε κόσμημα. Το κλασικό θηλυκό σχήμα του, ιδανικό πλέον και για γυναίκες με μικρό καρπό.