Η Swarovski Hellas υποστήριξε για ακόμη μία χρονιά το έργο της W.I.N Hellas, συμμετέχοντας ως χορηγός στο Τουρνουά Beach Volley που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Moana Beach House στο Varkiza Resort σε συνεργασία με το Beach Volley Academy της Έφης Σφυρή. H γενναία πρωτοβουλία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που έχει γίνει πλέον ετήσιος θεσμός, έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών.

swarovski

Γνωστές προσωπικότητες της εγχώριας μουσικής σκηνής, ηθοποιοί, παρουσιαστές, βραβευμένοι αθλητές αλλά και οι Εθνικές Ομάδες Beach Volley έδωσαν το δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και βοηθώντας έτσι να συγκεντρωθούν χρήματα για τις κακοποιημένες γυναίκες που στηρίζει η W.I.N Hellas.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου ενώ οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Activity Tracking Jewelry, το πρώτο κόσμημα της κατηγορίας του που δημιουργήθηκε παγκοσμίως από τη Swarovski. To συγκεκριμένο κόσμημα, απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που προσέχει τόσο το ντύσιμο όσο και τη σιλουέτα της. Το Activity Crystal παρακολουθεί την φυσική κατάσταση, και δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να μετράνε τα βήματα τους, την απόσταση που διανύουν, τις θερμίδες, αλλά και την ποιότητα του ύπνου τους προσθέτοντας ταυτόχρονα λάμψη στην κάθε τους ημέρα. Το Activity Tracking Jewelry της Swarovski είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όλες οι αθλήτριες αλλά και οι επώνυμες φίλες που ήρθαν να στηρίξουν τον αγώνα της W.I.N Hellas

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε: «Η Swarovski είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες. Με τη στήριξή μας στη φετινή εκδήλωση συμπληρώνουμε τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με τη W.I.N Hellas και δηλώνουμε περήφανα ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε αρωγοί σε ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με απώτερο στόχο να εμπνεύσουμε την κάθε γυναίκα να διεκδικεί τη λάμψη και τη ευημερία που της αξίζει.»