Ο Jean-Paul Goude είναι υπεύθυνος για ορισμένες από τις διασημότερες δουλειές των τελευταίων πέντε δεκαετιών στον κλάδο της μόδας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Για να δημιουργήσει την καμπάνια της συλλογής KENZO x H&M, που θα παρουσιαστεί σε έντυπα καθώς και σε αφίσες, δούλεψε με το δικό του μοναδικό στυλ. “Μας αρέσει πολύ να συνεργαζόμαστε με θρύλους και ο Jean-Paul Goude είναι ένα πραγματικό ίνδαλμα.

Οι φωτογραφίες του για την καμπάνια KENZO x H&M είναι απίστευτες και απαθανατίζουν την προσωπικότητα, τη θετική διάθεση και το πνεύμα ελευθερίας της συλλογής”, δλώνουν οι Carol Lim και Humberto Leon, καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου KENZO. “Η συνεργασία μου με την H&M και την Carol και τον Humberto για την καμπάνια της συλλογής KENZO x H&M είναι μια αληθινή περιπέτεια. Λατρεύω τη διάθεση που έχουν δώσει στη συλλογή, καθώς και το νεανικό πνεύμα, την ενέργεια και το χαρούμενο στυλ τους”, λέει ο Jean-Paul Goude.

Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας KENZO x H&M Iman – Supermodel, Ακτιβίστρια και Ιδρύτρια της IMAN Cosmetics Rosario Dawson – Ηθοποιός και Ακτιβίστρια, Συνιδρύτρια του Studio 189 Chance The Rapper – Καλλιτέχνης της Hip Hop Ryuichi Sakamoto – Μουσικός και Συνθέτης Chloe Sevigny – Ηθοποιός Suboi – Rapper Xiuhtezcatl Martinez – Ακτιβιστής και Επικεφαλής της οργάνωσης Earth Guardians