Η Polaroid Eyewear, η φίρμα που εφηύρε τους αυθεντικούς πολωτικούς φακούς και η οποία για πάνω από 75 χρόνια παραμένει σύμβολο της ποπ κουλτούρας για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, λανσάρει μία νέα επαναστατική κολεξιόν γυαλιών οράσεως, τοποθετώντας τη μάρκα για μία ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή της μόδας και του στυλ.

Προσιτός σχεδιασμός είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτή την καινοτόμα προσέγγιση της κολεξιόν: γυαλιά με γνώμονα το design που απευθύνονται σε όλους μέσα από μια ακαταμάχητη αναλογία ποιότητας και τιμής.

Στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, αλλά και πιο θηλυκά σχέδια cat-eye, συνθέτουν τη βάση πέντε διαφορετικών εννοιολογικών προσεγγίσεων. Οι στρογγυλοί σκελετοί, πιο συγκεκριμένα, εστιάζουν σε διάφορα σχέδια, πάντα σε συμφωνία με την αποστολή της Polaroid: να προσθέσει όμορφες πινελιές στο πρόσωπο του καθενός, ικανοποιώντας ταυτόχρονα διαφορετικά γούστα, στυλ και χαρακτηριστικά.

polaroid_1 polaroid_3 polaroid_4

PLD D 100: Για τους λάτρεις των πιο αρχιτεκτονικών σχεδίων, η Polaroid επανερμηνεύει το κλασικό στυλ χωρίς σκελετό σε μία πολύχρωμη, έξυπνη έκδοση. Το μπροστινό κάτω προφίλ είναι αόρατο, ενώ το πάνω ορίζεται από μια λεπτή μεταλλική γραμμή που προσδίδει ελαφρότητα και χαρακτήρα στα νέα γυαλιά. Είτε στις κλασικές τετράγωνες φόρμες του ή στις ρετρό εκδοχές του, εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 50, το μοντέλο αυτό είναι διαθέσιμο σε τολμηρούς χρωματισμούς: μαύρο ματ, κόκκινο, πράσινο, φωτεινό μπλε και μπλε.

PLD D 200: Αυτά τα ελαφρώς στρογγυλεμένα και εξαιρετικά ελαφριά γυαλιά οράσεως με μεταλλικό σκελετό, χαρακτηρίζονται από μια φρέσκια, σύγχρονη εμφάνιση και διατίθενται σε μοντέρνα χρώματα όπως το μαύρο ματ, το πορτοκαλί, το κόκκινο, το μπλε και το μοβ.

PLD D 300:  Ένα πιο κλασικό ύφος ολοκληρώνει αυτά τα διαχρονικά παντό γυαλιά οράσεως, που διατίθενται σε μαύρο, κόκκινο, μαύρο ματ, καφέ ταρταρούγα, γκρι ταρταρούγα και μπλε ταρταρούγα.

PLD D 400: Αυτή η σύγχρονη φόρμα με διπλή γέφυρα, αποτελεί ένα παιχνιδιάρικο συνδυασμό από χυτά υλικά και ατσάλι, για εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση και μια σύγχρονη εμφάνιση. Διατίθενται σε μαύρο ματ/ρουτένιουμ ματ, ταρταρούγα/σκούρο ρουτένιουμ, μπλε/ρουτένιουμ, κόκκινο/ρουτένιουμ, γκρι/ανοικτό χρυσό και πράσινη ταρταρούγα/ρουτένιουμ.

PLD D 500: Πανάλαφρο μέταλλο συνδυάζεται με λεπτά προφίλ σε έναν εξαιρετικά άνετο και πρακτικό σχεδιασμό. Η στρογγυλεμένη φόρμα διατίθεται σε κόκκινο, μπλε, μαύρο ημι-ματ, ασημί/γκρι και γκρι/χρυσό.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως της Polaroid παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Αποκλειστική διάθεση Safilo Hellas, πληροφορίες:  210 5322566 – σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.