Ένα πρόγραμμα από την ανάποδη. Δεν είναι το συμβατικό πρόγραμμα που θα ακούσεις παντού. Τρεις γυναίκες, τρεις ιέριες του καλού ελληνικού τραγουδιού. Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα. Και οι τρεις μαζί σαν μια γροθιά ανοίγουν το πρόγραμμα και αμέσως καίγεται το Passport στον Κεραμεικό. Το πρόγραμμα είναι αυτό που λέμε το πίσω- μπρος. Τι εννοώ; Ξεκινάει το λαϊκό. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός τους όταν δημιουργούσαν το πρόγραμμα οι τρεις τους. Βέβαια σε αυτό το ευτυχές έγκλημα έχει συνδράμει και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Αναφορά στο καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Από Τσιτσάνη, μέχρι Ξαρχάκο και από Λοϊζο μέχρι Χιώτη. Όλα τα έχει το πρόγραμμα τους. Για 1 ½ και οι τρεις μαζί, πριν χωριστούν, μια γροθιά να σε ξεσηκώνουν σε σημείο που απλά αφήνεσαι και τραγουδάς μαζί τους. Το ζεις. Δεν θες τίποτε άλλο. Ακούς, τραγουδάς και χορεύεις. Άλλωστε οι παρέες γράφουν ιστορία και οι αυτές οι τρεις έχουν γράψει ιστορία και μόνες αλλά τώρα μαζί γράφουν την καλύτερη!

Μικρό διάλειμμα και την σκυτάλη παίρνει η Γιώτα με όπλα τις τελευταίες της επιτυχίες και με αναφορές σε Μητροπάνο να σε ταξιδεύει σε θάλασσες, μέχρι να βγει η Ελένη και να σπάσει όλο το μαγαζί. Δεν διστάζει να ανέβει στα τραπέζια βγάζοντας τις γόβες της και να μας καλεί να ουρλιάξουμε παρέα της. Δήμητρα. Μια φωνή βάλσαμο στις καρδιές μας και στα συναισθήματα μας. Και μόνο που θα την δεις να ξεκινά να τραγουδά την Ατομική Ενέργεια έχει κάψει το σύμπαν όλο και παρέα της και εμάς. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για να προλάβει κανείς τις τελευταίες παραστάσεις τους. Το πρόγραμμα ξεκινά αυστηρά 22:30 και λήγει 02:30. Αξιοπρεπέστατο και τόσο όσο πρέπει για να έχει ουσία! Σημαντικότατο και τελευταίο: Παράταση παραστάσεων για 12 και 13 Μαρτίου!