30 Μαρτίου 2016 @εμπορικό κέντρο Mare West, Κόρινθος. Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 1ο της κατάστημα στην Κόρινθο, και το γιόρτασε προσφέροντας στους πελάτες της ένα live music show των KINGS που αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους καθώς και πολλές προσφορές και εκπλήξεις.

 Μετά το show, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Αγγελική Καρύδη και τη Sales Advisor, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, που καλωσόρισαν τους πελάτες που έκαναν ουρές για να μπουν πρώτοι στο κατάστημα.Το νέο H&M κατάστημα των 1.900 τ.μ. προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής μόδας – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το κατάστημα που παρουσιάζουμε σήμερα στους πελάτες μας. Η επιτυχία μας είναι οι άνθρωποι μας. Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία και αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε όλο και περισσότερους συναδέλφους που να είναι τόσο παθιασμένοι με τη μόδα, την αειφορία και την εργασία όσο και εμείς,” δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα άνοιξε με την Ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ που φέτος έχει επιρροές από το μοντέρνο ρυθμό της πόλης. Η συλλογή απευθύνεται στην εκλεκτική, σύγχρονη γυναίκα η οποία φοράει βασικά κομμάτια μόδας σε συνδυασμό με ανοιξιάτικα φορέματα και τουνίκ. Οι λεπτομέρειες και τα κεντήματα πρωταγωνιστούν σε μπλούζες και τζάκετ για απόλυτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

 Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 33 καταστήματα σε 12 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά. Μέσω των καταστημάτων της, η H&M προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν ένα προσωπικό ύφος.