Οι καλοκαιρινές μου διακοπές αργούν ακόμα. Όμως για ένα τριήμερο στην Μύκονο μπορώ να πω ότι το κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο.

Δεν χρειάστηκα τίποτα παραπάνω, παρά λίγες βόλτες στο νησί και να επισκεφτώ δυο παραλίες, για όλα τα υπόλοιπα φρόντισε η Aria Hotels και το νέο απόκτημα της στο νησί της Μυκόνου. Μιλάω ασφαλώς για το Grace Mykonos.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Aria φημίζεται για την ποιότητα των εγκαταστάσεων της καθώς επίσης και για τους προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς της. Η Μύκονος δεν θα μπορούσε να λείπει από το portofolio της.

Αφέθηκα στον γεμάτο ζωντάνια τρόπο ζωής της Μυκόνου, το νησιώτικο σκηνικό με τις ανθισμένες ροζ μπουκαμβίλιες, τις μπλε πόρτες και τους λευκούς τοίχους.


Στη συνέχεια χαλάρωσα για ώρες ατέλειωτες στις εγκαταστάσεις του Grace Mykonos, πάνω από την αμμώδη και προστατευμένη παραλία του Αγίου Στεφάνου. Η πισίνα του ξενοδοχείου ήταν ότι καλύτερο για να απολαύσω το βιβλίο μου βυθισμένος σε μία king size ξαπλώστρα.


Γαστρονομικά ήταν άλλη μια έκπληξη το ξενοδοχείο. Πρωινά εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, που κάθε μέρα αλλάζουν και βραδινό με asian fusion νότες είναι ο καλύτερος συνδιασμός για τις διακοπές σας, απολαμβάνοντας το κρασί και τα κοκτέιλ.

Cause this is Mykonos babe…

Για περισσότερες πληροφορίες : www.ariahotels.gr