Με μία Limited Edition Ermenegildo Zegna συλλογή αποκλειστικά σχεδιασμένη για τη Μύκονο και πολυτελείς Su Misura υπηρεσίες, το Σάββατο 16 Ιουλίου το νέο Collective Resort σηματοδότησε την παρουσία του στα Ματογιάννια της Μυκόνου με ένα εντυπωσιακό event για τον εορτασμό των εγκαινίων του.

Το μοναδικής αισθητικής κατάστημα που βρίσκεται στην καρδιά της Μυκόνου, υποδέχτηκε τον Ιταλό ράφτη του Ermenegildo Zegna, ο οποίος προσγειώθηκε από το Μιλάνο στο νησί των ανέμων, για να προσφέρει αποκλειστικά στους πελάτες του νέου Collective Resort μια ξεχωριστή εμπειρία Su Misura στους επισκέπτες του καταστήματος.

Μία πλήρως personalized εμπειρία όπου η κάθε λεπτομέρεια και η κάθε ραφή γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα του κάθε πελάτη. Ο Χάρης Ντάβλας του γνωστού ανδρικού blog, In icons we trust, ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους λάτρεις της ιταλικής φινέτσας και να τους μυήσει στην πολυτελή φιλοσοφία του οίκου.

ΦΩΤΟ 1 (1) ΦΩΤΟ 7 (1) ΦΩΤΟ 8 (1)

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν γνωστές προσωπικότητες της Μυκόνου, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, στελέχη του Ομίλου FF Group και επισκέπτες του νησιού που αγαπούν τα brands του νέου Collective Resort. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι εκλεκτοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικά επιλεγμένο, ιταλικό cocktail, να περιηγηθούν στους χώρους του καταστήματος, να δουν από κοντά τη Limited Edition Ermenegildo Zegna συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τη Μύκονο, καθώς και να ανακαλύψουν μοναδικές fashion ανδρικές επιλογές.

Το Collective Resort στα Ματογιάννια έρχεται να συμπληρώσει την επιτυχία του πρώτου Collective Resort της Μυκόνου, στο Nammos της Ψαρρού, το οποίο σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας, έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος shopping προορισμός για τους εκλεκτούς επισκέπτες της δημοφιλέστερης παραλίας του νησιού. Οι επισκέπτες των Collective Resort μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια ανάμεσα στις μάρκες Ermenegildo Zegna, Vilebrequin, Ted Baker, Molton Brown, κ.ά.,  καθώς και ανάμεσα σε επιλεγμένα κοσμήματα και ρολόγια από τις συλλογές Links of London.

 

Η αλυσίδα Collective ανήκει στον Όμιλο FF Group και περιλαμβάνει έξι καταστήματα: στο Κολωνάκι, το Ψυχικό, την Νέα Ερυθραία, την Γλυφάδα, την Πάτρα και την Καλαμάτα. Παράλληλα, η εμπειρία Collective Resort προσφέρεται ήδη στους επισκέπτες του Costa Navarino, του Nammos στη Μύκονο, του Sani Resort και του Grand Resort Lagonissi.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Ρεκούμη Λήδα, Communications & PR Executive, FF Group

Τηλ: 210 6241069

E-mail: lrekoumi@ffgroup.gr