Στο σημερινό The Naked Face of the Week ο Άρης Πλασκασοβίτης αποκαλύπτεται χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Με την χαρακτηριστική Κερυραϊκή τρέλα που τον διακρίνει τα λέει όλα δίχως δεύτερη σκέψη!

  1. Άρη, θέλω να μου πεις πoιό άτομο καθόρισε το είναι σου;

Νομίζω οτι το πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωη μου τον έχει παίξει η μητέρα μου. Η Μερσίνα ευθύνεται για πολλές πτυχές του εαυτού μου, καλές και κακές!!!!

Έντονη προσωπικότητα η μαμά, δυνατός άνθρωπος με αντοχές!!! Αισιόδοξη, πολύ ευαίσθητη, καλλιτεχνική φυση (εξού και το οτι δεν έχασα ποτέ τη πίστη μου στο όνειρο μου μέσα απο απογοητεύσεις και λοιπά), ψυχοθεραπευτική…. Ειναι μερικά απο τα κυρία χαρακτηριστικά της που υιοθέτησα κι εγώ και δημιούργησα τον  Άρη!

  1. Ποιές μορφές της τέχνης καθόρισαν τον τρόπο σκέψης σου;

Σε αυτά τα οχτώ με εννιά περίπου χρονια που κάνω αυτή τη δουλειά, κατάλαβα οτι η ίδια η τέχνη σε κάθε της μορφή, είτε μέσα από τον χορό, το τραγούδι, τη μουσική, τη σύνθεση και στη πορεία μέσα από το μιούζικαλ έπαιρνα και κάτι. Αναθεωρώ  πράγματα και τον τρόπο σκέψης μου αρκετά συχνά, αλλάζω χαρακτήρα και είμαι γενικά  από τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εξέλιξη της ψυχής μας. Η ίδια η τέχνη ούτως ή άλλως είναι εξέλιξη, πως γίνεται λοιπόν να κρατήσω κι εγώ ένα τρόπο σκέψης; Θέλω απλά να πιστεύω ότι ο τρόπος που έχω επιλέξει έχει μια λογική!

  1. Πολυγαμικός ή μονογαμικός τύπος;

Ο Φάουστ έχει πει το εξής: Το πραγματικό αρσενικό είναι μονογαμικό!

Νομίζω οτι προτιμώ την ασφάλεια μέσα σε μια σχέση και να μπορώ να δημιουργώ αναμνήσεις, να ερωτεύομαι και να σκορπάω την αγάπη μου απλόχερα σε έναν άνθρωπο! Ένα και καλό παρά να κουράζομαι και να αναλώνομαι σε πολλά.

  1. Φλέρτ ή one night stand;

Εάν δεν είμαι σε μια σχέση, ένα δυνατό φλερτ που ίσως και να καταλήξει σε ένα ωραίο one night stand, χαχαχα!

  1. Η Αθήνα πως σε εμπνέει σαν άνθρωπο;

Αυτά που μου δίνουν ενέργεια και ζωη, αυτά που με κάνουν δημιουργικό άνθρωπο.

Η αύρα της, ο αέρας της, η Αθήνα που δεν κοιμάται (πλέον εχει ζωή παντού, κάθε ώρα και κάθε στιγμή), ο αττικός ουρανός, οι συνοικίες της.

  1. Τρία στοιχεία που ξεχωρίζεις σε μια γυναίκα και τρία σε έναν άνδρα;

Το μυαλό, το μυαλό και το μυαλό, τόσο απλά!

  1. Μια ευχή για το μέλλον;

Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, την υγείας πάνω από όλα γιατί μόνο έτσι θα ορθοποδήσουμε!

Υ.Γ. Άρη, το επόμενο ραντεβού στο πλακάδο του Αγίου με καφέ και κερκυραϊκές ιστορίες!