Το SoYouCult δεν παύει ούτε μια μέρα που να μην μας εκπλήσσει. Φθινοπώριασε και τι καλύτερο από το να κάνουμε ένα δώρο στο δέρμα μας και εν όψει εορτών για να υποδεχτούμε το νέο έτος ανανεωμένοι και πιο φρέσκοι από ποτέ.  Το SoYouCult έφερε το νέο μη επεμβατικό μηχάνημα HIFU για εσάς που αγαπάτε τον εαυτό σας. Άλλωστε τι πιο ωραίο να ξυπνάς το πρωί και βλέπεις το πρόσωπο σου πιο φρέσκο από ποτέ στον καθρέφτη;

Το HIFU είναι μία νέα, μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος  σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία αυτή έχει το πλεονέκτημα του ότι δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί  χρόνο ανάρρωσης, επομένως είστε σε θέση να επιστρέψετε την ίδια στιγμή στην καθημερινότητα σας!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HIFU, επιτυγχάνουμε ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος  εστιάζοντας με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που χειρουργεί ο γιατρός στην περίπτωση  του χειρουργικού  lift. Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. Άρα γλιτώνουμε έτσι το χειρουργικό Lift. Με ένα δεύτερο πέρασμα, στοχεύoυμε σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στην βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Διπλό ώφελος για το δέρμα και τον ασθενή με μια εφαρμογή.

Αν η απορία σας είναι που μπορεί να εφαρμοστεί όλο αυτό που σας ακούγεται ιδανικό, η απάντηση είναι σε όλη την περιοχή του προσώπου, στον λαιμό και στο ντεκολτέ. Επίσης εφαρμόζεται και σε όποια περιοχή του σώματος κρίνει ο γιατρός πως πάσχεται από χαλάρωση.

Γνωρίζοντας τον σύγχρονο ρυθμό ζωής και την έλλειψη αρκετού προσωπικού χρόνου, τότε το γεγονός πως με μια εφαρμογή και με μια μόνο επανάληψη σε 3 μήνες αν κριθεί απαραίτητο από τον γιατρό, θα σας χαροποιήσει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και σύσφιξη.  Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους  3 μήνες μετά την θεραπεία, αφού σε όλη τη διάρκεια αυτή γίνεται παραγωγή κολλαγόνου.

Μπορείτε και εσείς να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας!

14452644759281

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 – Τ.Κ. 10682 – Αθήνα
Socials       :