Είναι από εκείνα τα πρωινά που ξυπνάς και έχεις τα νεύρα μέχρι το ταβάνι, τα μαλλ ιά σαν την μάγισσα φούρκα και δεν ξέρεις τι σου φταίει. Προσωπικά, όταν το παθαίνω, ξεσπάω στα μαλλιά ή σε shopping therapy.

Χτες σειρά είχαν τα μαλλιά και τον μόνο που μπορούσα ήταν να επισκεφτώ το team του Zisimos Vakoletos στον απίθανο art/industrial χώρο εκπαίδευσης που διατηρεί ο Freddy Kalobratsos στου Ψυρρή. Λίγο μετά της 15:00 βρέθηκα πίσω από την Αθηνάς, στην Παλλάδος στο Freddy Make Up stage περιτριγυρισμένος από την ομάδα του Ζήσιμου, να παρακολουθούν τον τρόπο που με κούρεψε! Μοναδικό κούρεμα μόνο με ψαλίδι, το τονίζω, μόνο με ψαλίδι! Kαι πέτυχε αυτό ακριβώς που ζητούσα! Ναι, είπαμε όταν δεν είμαι στα καλύτερα μου δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου!

Και μόνο ο χώρος, που είναι τόσο φωτεινός και το χαμόγελο της ομάδας, φτάνουν για να σου φτιάξει το κέφι και να συνεχίσεις την μέρα σου με ένα χαμόγελο! Freddy συγχαρητήρια για τον χώρο που έχεις δημιουργήσει, Zisimos συγχαρητήρια για την ομάδα σου και σε ευχαριστώ που με την μία έπιασες αυτό που ήθελα!