Με την Τίνα είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν σε ένα site. Εκείνη έγραφε, εγώ έγραφα και όλοι μαζί γράφαμε! Αρχίσαμε να έχουμε πιο προσωπική επαφή, όντας και οι δυο μας ταύροι με δίδυμο ωροσκόπο (γελάστε με την ψυχή σας!), και τώρα βρισκόμαστε να ανταλλάζουμε απόψεις ο ένας για το blog του άλλου. Σε μια από αυτές μας τις συζητήσεις το φτάσαμε σε σηείο εξομολόγησης (ευλόγησον) και σας το παρουσιάζω!
1. Τίνα θα ξεκινήσω μαζί σου όπως ξεκινάω πάντα. Θέλω να μάθω 2-3 πράγματα που θεωρείς εσύ σημαντικά για εσένα.
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την συνέντευξη που μου ζήτησες να σου παραχωρήσω. Είναι μεγάλη μου τιμή και είναι η 1η φορά που δίνω συνέντευξη σε ανδρικό site. 2-3 πράγματα σημαντικά για εμένα: 1. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου σε οτιδήποτε κανω, μου κάνω αυστηρή αυτοκριτική και αυτό με έχει βοηθήσει απίστευτα στο να είμαι δυνατή και να ανακαλύπτω εμενα. Το 2 που θα σου πω είναι ότι είμαι τρομερά κυκλοθυμική και δε ξέρω τι θέλω. Ταύρος με Δίδυμος βλέπεις και δεν υπάρχει καμία σωτηρία αγαπημένε μου
2. Ποιά είναι η κινητήριος δύναμη σου για να γράφεις και να δημιουργείς στο blog σου;
Η κινητήριος δύναμή μου είναι οι αναγνώστες μου πλέον. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνω μηνύματα αγάπης και στήριξης. Πόσο μάλλον να λαμβάνω μηνύματα ότι τους έχω βοηθήσει να σταθούν ξανά στα πόδια τους είτε μετά από έναν χωρισμό είτε κατά τη διάρκεια μιας κατάθλιψης. Συγκινούμαι ακόμα και τώρα που στο γράφω γιατί κακά τα ψέματα οι αναγνώστες είναι εκείνοι που θα σε στηρίξουν στα πάντα και θα σου δίνουν δύναμη.
3. Γράφεις για τις σχέσεις, είναι πιο πολύ βιωματικό ότι γράφεις ή και από συζητήσεις με φίλες/ φίλους;
Πιο πολύ είναι βιωνατικο,διότι έχω βιώσει πολύ άσχημους χωρισμούς και εξαιτίας ενός επώδυνου χωρισμού ήρθε στην επιφάνεια και η κατάθλιψη. Υπάρχουν όμως και άρθρα που τα έχω γράψει με βάση τις ιστορίες φίλων μου ή από μηνύματα αναγνωστών μου. Μέσα από τις ιστορίες έχω μάθει και για άλλες αιτίες χωρισμού που δεν τις είχα βιώσει ποτέ μου.
4. Θεωρείς ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις ανθρώπινες σχέσεις γύρω μας;
Φυσικά και τις έχει επηρεάσει. Άλλωστε αν δεν έχεις δουλειά και λεφτά πως θα μπορέσεις να βγεις με τη σχέση σου & αν αργότερα θέλετε να κάνετε και ένα βήμα παραπάνω πως θα συντηρήσετε το σπίτι σας; Δυστυχώς η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει σε πολλούς τομείς και παρατηρώ πως στα ζευγάρια υπάρχει γκρίνια και ένταση και για αυτό χωριζουν
5. Εκτός από το κοινωνικό αντίκτυπο της κρίσης, έχει επηρεάσει και στον σεξουαλικό τομέα τους ανθρώπους;
Αυτό εξυπακούεται. Βρες μου έναν που έχει πολλά προβλήματα στο κεφάλι του που τα σκέφτεται διαρκώς και ψάχνει λύσεις αλλά παράλληλα σκέφτεται και το κρεβατι. Ε δε νομίζω το κρεβάτι είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτό που κοιτάμε είναι πως θα επιβιώσουμε.
6. Εσένα πως σε έχει επηρεάσει στις σχέσεις σου η κρίση;
Ευτυχώς με τις σχέσεις μου το αντιμετωπίζαμε ψύχραιμα. Βρίσκαμε τρόπους εναλλακτικούς και οικονομικούς για τις εξόδους μας. Πχ αντί για σινεμά νοικιάζαμε μια στο τόσο ταινία. Προσπαθούσαμε λίγο να περιορίσουμε τα έξοδα χωρίς να μας επηρεάζει αυτό στη σχέση μας. Βέβαια όταν κάποιος από τους 2 δεν είχε δουλειά εκεί υπήρχε μεγάλη δυσκολία γιατί υπήρχε γκρίνια και ενταση.
7.  Τι συμβαίνει αυτήν την περίοδο στην ζωή σου;
Αυτή την περίοδο θα σου απαντήσω όπως οι διάσημοι “Είμαι καλά”. Θα σου πω ότι είμαι πολύ καλά επαγγελματιμα, αντιμετωπίζω με ψυχραιμία πλέον ένα σημαντικό θέμα υγείας του μπαμπά μου και προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.
8. Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Κάνεις σχέδια ή όπου σε βγάλει η καθημερινότητα;
Γενικά δεν κάνω πλέον σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Τα αφήνω στη τύχη διότι θεωρώ πως κάθε πράγμα πρέπει να ρθει στη σωστή ώρα και τα ξαφνικά εμένα μου αρέσουν πολύ. Ενώ αν κάνει σχέδια και όνειρα ποτέ δεν βγαίνουν.
9. Κλείνοντας θέλω να σε ευχαριστήσω και να μου δώσεις μια ευχή.
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το site σου να πάει πολύ ψηλά και να μας ταξιδεύεις κάθε μέρα μέσα από τις αναρτήσεις σου !
Την Τίνα θα την βρείτε εδώ:
* οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν από το προσωπικό αρχείο της Τίνας