Καθημερινή βράδυ και είχαμε όρεξη για burgers με τον Λευτέρη!

Όταν λέμε έχουμε όρεξη το εννοούμε… Πρέπει οπωσδήποτε να φάμε αυτό που θέλουμε! Και όταν ζεις στο κέντρο της Αθήνας με τον αγαπητό μας κέλσιο στο θερμόμετρο να χτυπάει 40άρια, η καλύτερη λύση είναι να μετάβεις στα βόρεια προάστια και να απολαύσεις το φαγητό σου με δροσιά!

Αυτό κάναμε και εμείς και φτάσαμε μέχρι τα Goody’s στα Βριλήσσια για να δοκιμάσουμε τον καλοκαιρινό κατάλογο. Μπορεί να λέμε ότι θέλουμε να δοκιμάσουμε, αλλά στην ουσία παραγγέλνουμε όλον τον καλοκαιρινό κατάλογο!

Η θερμοκρασία αισθητά χαμηλή από ότι στο κέντρο με αποτέλεσμα να απολαύσουμε το φαγητό μας στον εξωτερικό χώρο που είναι φιλόξενα διαμορφωμένος! Μια παγωμένη μπύρα να ρέει στα ποτήρια μας και το φιλόξενο και χαμογελαστό προσωπικό στις επάλξεις!

 

Ξεκινήσαμε με την σαλάτα noodles με κοτόπουλο και της σαλάτα κινόα με λαχανικά! Πιο δροσερά και ελαφρυά πιάτα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει προκειμένου να ξεκινήσουμε το γεύμα μας! Οι γεύσεις αρμονικά δεμένες να σου γαργαλάνε τον ουρανίσκο και να σου αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και πληρότητας!

Συνεχίσαμε με τα λαχταριστά burger με μπιφτέκι γαρίδας και burger με καλαμαράκια! Γεύσεις τόσο καλοκαιρινές που σε έκαναν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Αττική. Ειδικά με την μπύρα στο χέρι νόμιζες ότι είσαι σε κάποιο νησί! Ειδικά το burger με το μπιφτέκι γαρίδας είχε μια τόσο καλοκαιρινή spicy γεύση που έκανε τον ουρανίσκο να χορεύει!

Μπορείτε και εσείς να απολαύσετε το καλοκαιρινό menu των Goody’s και Goody’s Burger House. Εγώ προτιμώ τo Goody’s Βριλησσίων και το Goody’s Burger House Αλεξάνδρας! Άλλωστε έχω αδυναμία και στους ιδιοκτήτες!

Goody’s Burger House Alexandras: Λεωφόρο Αλεξάνδρας 217, 115 23 Αθήνα, 21 0642 2724

Goody’s Βριλησσίων: Λεωφ.Πεντέλης 116, 152 35 Αθήνα, 21 0810 5483